Acquisitie in Alphen aan den Rijn2018-04-16T07:41:32+00:00

Over Mij

TamaraStrijk.nl – virtual assistent

Ik ben Tamara, gelukkig met de leukste man, trots op mijn vier kinderen en houdend van de gezelligheid van mijn hond en katten.

Ik geloof in flexibiliteit, vrijheid en doen wat je gelukkig maakt. Ik vind het heerlijk om ondersteuning te bieden en te kunnen meedenken hoe het misschien ook anders kan. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je dicht bij jezelf blijft, een dosis werkervaring hebt en een gezond verstand, dat je veel kan bereiken.

Ik beschik over de eigenschappen accuraat, gedreven, meedenkend, betrouwbaar en doelgericht. Je krijgt altijd een eerlijk antwoord. Ga je met mij de samenwerking aan, dan geef ik je regelmatig een feedback en ontvang je een update. Regelmatig hebben wij contact met elkaar.

TamaraStrijk.nl zijn betekent voor mij vertrouwen op je talenten, krachten samenbundelen en net dat beetje extra aan jou als klant geven.

Waarom voor mij kiezen?

SECRETARIËLE DIENSTEN • SALES SUPPORT • DEBITEURENBEHEER

Zit jij nog een beetje in twijfel wat ik als TamaraStrijk.nl voor je kan betekenen? Ten eerste heb je de eerste stap gezet om op zoek te gaan naar.. Een stemmetje in jou zegt blijkbaar dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Schrijf alle werkzaamheden op die je liever niet meer wilt doen om welke reden dan ook.

Lees verder

SECRETARIËLE DIENSTEN
SALES SUPPORT
SCHRIJVEN

Een aantal van mijn klanten…

BEKIJK RECENTE OPDRACHTEN

“Tamara is verhelderend, duidelijk en doelgericht, net wat ik nodig had. Dat ze met je mee denkt is een grote plus. Heb je een TamaraStrijk.nl nodig die ook nog eens een beetje rust creëert dan zit je bij Tamara gegarandeerd goed. Haar betrokkenheid en vriendelijkheid maakten het een hele fijne samenwerking.”

DANIELLE VAN ZEELST - ZOGEDIGIDAAN

“Tamara is een echte topper, wij waren collega’s bij een super mooi internationaal bedrijf met vele kansen, maar Tamara kiest voor haar eigen doelen en ontwikkeling. Respect voor deze TamaraStrijk.nl. Ik kan dan ook iedere te drukke ondernemer v/m Tamara aanbevelen. Tamara…Stay Close on Focus Your Goals.”

BERNARD FLOHR

“In de 10 jaar die ik met Tamara heb samengewerkt heb ik haar leren kennen als een heel betrouwbare collega. Wat ze belooft, doet ze.
Tamara houdt van een kletspraatje en is super gezellig. Maar als er gewerkt moet worden, focust ze zich helemaal op haar taak.
Ze is een kei in agendabeheer en planning.
Tamara laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Tegenslagen of problemen pakt ze op, haalt er voor zichzelf het positieve uit en zorgt dat het voor alle partijen op een zo goed mogelijke manier wordt opgelost.”

BRENDA VAN DER LAAN
“Tamara komt op mij over als een zeer betrouwbaar persoon. Als zij zegt dat ze iets regelt, dan gebeurt dit ook.
Daarbij denkt zij mee naar mogelijke verbeteringen en kijkt ze met een frisse blik naar bestaande processen.
Wanneer zij een mening heeft, dan zal zij dit ook zeker uiten. Wanneer blijkt dat zij geen gelijk heeft, dan is zij ook niet te beroerd om dit toe te geven. Dit maakt van Tamara een prettige sparringpartner.
Tamara is ook een sociaal persoon; ze heeft oog voor haar omgeving en vraagt regelmatig hoe het met je gaat.
De combinatie van haar professionele houding met haar sociale karakter maakt van Tamara een prettige collega om mee samen te werken.”
BAS OERLEMANS
MEEST RECENTE BLOGBERICHTEN

Meer weten?

STUUR ME DIRECT EEN BERICHT

Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://TamaraStrijk.nl.nl/privacy-verklaring