BedrijfsCoach

Life Coach voor Mannen

De burn-out is een bekend begrip inmiddels. Iemand die ver over zijn grenzen is gegaan. Ik weet inmiddels dat het niet alleen daar mee te maken heeft, maar ook met de thuisbasis. Het onvoldoende hanteren van grenzen en de werk/privé balans is de belangrijkste oorzaak van verzuim. Als werkgever wil je niet betrokken raken bij de privé situatie van een medewerker, hoe belangrijk deze ook is.

Een happy werknemer:

  • Zorgt voor een goede sfeer en trekt anderen daarin mee
  • Lacht naar de klant
  • Loopt net een beetje harder
  • Heeft hart voor de zaak
  • Is loyaal

Een medewerker die niet lekker in zijn vel zit:

  • Drukt een stempel op de sfeer
  • Is niet zichzelf, dus weet je niet wat je aan hem hebt
  • Neemt anderen mee in de negatieve sfeer
  • Gaat richting een burn-out en brengt hoge kosten met zich mee
  • Gaat op zoek naar een andere baan

Bedrijfsuitjes en zo zijn hartstikke leuk, maar iemand die van binnen huilt zal dit niet gauw laten zien aan de buitenkant. Voornamelijk mannen niet! Tenzij je hen een kans geeft om zijn hart te luchten.

Je hoeft niet van functie of baan te veranderen..

Men is altijd zo bang dat wanneer je ergens niet gelukkig bent, dat je dan rigoreuze beslissingen moet nemen waardoor de druk alleen maar toe neemt. Mijn kracht is om de ander te leren dat je elke ongelukkige situatie kan omturnen naar een fijne situatie, zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar een andere baan of andere vrouw.

Kosten zieke werknemer:

Nog steeds stijgen de cijfers van ziekteverzuim. en een zieke werknemer kost geld. De kosten voor een zieke werknemer lopen al snel op en liggen tussen 200 en 400 euro per dag!

65% van het ziekteverzuim is niet fysiek, maar psychisch!

Alleen al omdat je op deze pagina belandt bent en de belangen van je werknemers serieus neemt, kom ik graag met je in contact. Bel of mail me!

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Tamara Strijk Coaching

Tamara Strijk Coaching is de beste bedrijfscoach van Alphen aan den Rijn

Mannen in de leeftijd van 35-49 jaar die met zichzelf vastlopen en met levensvragen rondlopen zijn bij mij van harte welkom. Juist omdat ik een vrouw ben, geloof ik in de natuurlijke balans die mijn coaching biedt. Geluk zit in de persoon en niet in een ander.

Real Men Dare To Talk Life!

“Twijfelend en sceptisch in gesprek gegaan met Tamara. Verbazingwekkend hoe snel ze mij kon doordringen, andere inzichten gaf en me een spiegel kon voorhouden. Dat alles op een prettige, respectvolle manier. Ben met succes met andere invalshoeken gaan kijken. Dank je wel!”

Maurice; manager

Bij de eerste ontmoeting/kennismaking met Tamara viel mij meteen op dat Tamara zeer hartelijk is, goedlachs en zelfverzekerd, en dat zij echt heel erg goed luistert naar wat je zegt en dat ook onthoudt. Ze is echt serieus met haar vak bezig en ik had al van begin af aan de sterke indruk dat ze echt een uitontwikkeld plan heeft waar ze sterk in gelooft. Dat gaf mij het vertrouwen om het vervolgtraject met haar in te gaan. To the point, gefocust, luisterend, met een plan en overtuigd dat ze iets voor (en met) je kan bereiken. Dat is wat ik zocht en bij Tamara vond.

Alexander; ondernemer

Ken je het gevoel dat het goed is? wel bij Tamara kreeg ik die ook vanaf het moment ik Tamara hebt ontmoet, het voelde goed. Tamara weet waar ze het over heeft veroordeel je niet en heeft geen behoefte om je iets op te leggen of te adviseren. ze is zelfverzekerd een weet de spijker op z`n kop te slaan, breng het met een goede lach en een stukje humor waar ik van hou. het fijne is van Tamara dat ze niet in een boekje zit te schrijven of weg gedoken zit achter een PC.. ze is er voor de volle 100% voor jou aanwezig. Iedereen die een stuk coaching of een verbetering in zijn / haar relatie zoekt kan ik maar 1 ding zeggen Tamara bellen “what you see is what you get” mij heeft het al veel inzicht en duidelijkheid gebracht.

Johnn; leidinggevende

Sommige mensen kunnen je in een half uur een inzicht geven waarvan je denkt:” Waarom heb ik dat niet eerder of zelf bedacht” . zo iemand is Tamara. Sommige mensen kunnen je helder maken dat je wel keuzes bent. Dat is ook Tamara! Ik ben blij dat ik haar tegen kwam en dat ze snel de vinger op de plek wist te leggen die geen zeer leek te doen, maar van binnen toch al behoorlijk ontstoken bleek te zijn. Dank je voor de mooie ontmoeting Tamara! Die gun ik meer mensen met vragen over zichzelf of hun relatie.

HP; ondernemer