Mannen, jullie slapen nog.

De burn-out cijfers vliegen nog elk jaar omhoog, net als de scheidingen. En dat is schrikbarend. En ja, het zijn nog steeds de vrouwen die hiermee het hoogst scoren en ik ben van mening dat jij als man hieraan bijdraagt. Mannen, jullie slapen nog. De vrouwen stieren jullie voorbij, zowel op het werk als in onafhankelijkheid thuis. En deze vrouwen willen een echte man, die er voor ze is en hen begrijpt. En helaas, jullie redden dat niet meer vanuit je luie stoel of door veel te werken. Ik weet, dat jullie niets liever willen dan dat jullie vrouwen gelukkig maken, maar ga dat dan ook eens doen inclusief jezelf! Nu is het tijd voor jou! Work on it.??

Hij hoort zichzelf belangrijk te vinden

Eerder maakten jullie je vrouw gelukkig door je kop in het zand te steken als een struisvogel, maar echt deze tijd is voorbij. Een man hoort onweerstaanbaar te zijn, door in zijn kracht te staan en vol met energie te zitten. Hij hoort zichzelf belangrijk te vinden, net als dat de vrouw dit tegenwoordig doet. Dus ja, het is heel logisch dat je klaagt over het feit dat je vrouw zich niet meer als een seksueel wezen gedraagt en jij ernaar neigt om een mannenweekend te organiseren ver hier vandaan. Met het motto Wat gebeurt in…, blijft in…!

Het is niet voor niets dat bedrijven zoals SecondLove blijven bestaan. Als er geen behoefte was, dan waren ze allang omgevallen. En echt, ik vind dat iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt, maar ik vermoed wel dat men kiest voor de gemakkelijkste weg. Vluchten in plaats voor echte verandering aan te gaan en gelukkig te zijn met jezelf en met je partner, tenzij je er samen met je partner ontzettend blij van wordt.

Een spagaat voelt niet fijn

Het is vervelend om in de spagaat te zitten. Als je wilt weten of dat is hoe jij je voelt, dan raad ik je aan om nu even de spagaat te maken!? Conclusie: voelt heel ongemakkelijk en je wordt er niet blij van. Wanneer je de balans kwijt bent tussen werk en privé, dan wordt er aan beiden kanten aan je getrokken en je wilt niemand teleurstellen. Je probeert continu energie uit je werk en uit je gezin te halen, maar wat je niet brengt komt ook niet terug. Een burn-out ligt op de loer als je er niet iets aan gaat doen.

Energie is net als geld

Energie is net als geld. Iets wat moet blijven circuleren. Als je alleen maar weggeeft, dan raakt het op. Zo simpel is het. Waarschijnlijk heb je nog niet eerder op deze manier naar jezelf gekeken. En nee, sporten en gezonde voeding is niet genoeg. Tip 1: vraag jezelf eens af wat jouw energie geeft. Tip 2: van wie en wat lekt jouw energie weg?

Keuzes maken is een uitdaging, zolang jij niet in jezelf gelooft en niet goed weet wat je wilt. Juist dan ben je extra gevoelig voor weerstand vanuit jezelf én van anderen. Die ander weet namelijk altijd heel goed wat jij zou moeten doen. Tip 3: weet wanneer je zo’n persoon tegenkomt, dat diegene niet leeft vanuit zijn ware ik en zelf nog zoekende is. Over een ander oordelen past namelijk niet wanneer je leeft vanuit je hart.

Onweerstaanbaar

Hoe zou het zijn als jij uit die spagaat komt en onweerstaanbaar in het leven staat? Denk je dat er dan magische dingen gaan gebeuren op werk- en relatie gebied? Promotie en vaker seks? Hoe zou het voor je zijn als je lachend naar je werk gaat en lachend weer thuis komt? Hoe denk je dat anderen dan op jou gaan reageren? Vermoedelijk gaat de vlag uit!?

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat relaties (werk en privé) niet zomaar de prullenbak in worden gegooid en dat mannen zich gaan verbinden, door naar zichzelf te wijzen en niet naar de ander. De tijd om niet je verantwoordelijkheid te nemen is voorbij.? Dus vrouwen help je man met een zetje in de goede richting.?

Actie!

Ben jij een man die verandering wilt creëren op werk of liefdesgebied? Dan raad ik je aan om niet langer te wachten en nu je kans te pakken om een afspraak te maken via deze link: https://TamaraStrijkCoaching.boekingapp.nl

Stralende groet,

Tamara Strijk