Laten we nu zo vlak voor het weekend het taboe intimiteit (lees seks) eens doorbreken. De grootste reden om uit elkaar te gaan is dat er weinig intimiteit is. Hoe komt dat toch? Iets waarvan iedereen van geniet, wat het makkelijkst uit te voeren is wanneer je een relatie hebt en dan nog wordt het geaccepteerd dat het minimaal is. De jagers durven niet meer, omdat hun vrouw vaker ‘hoofdpijn’ heeft dan de standaard norm en zijn daardoor onzeker geworden. Ze pikken geen signalen meer op en weten gewoon niet hoe ze de zin bij hun vrouw nog kunnen opwekken.

Moeder van 4

Zelf ben ik moeder van 4 kinderen en als je denkt dat kleine kinderen je seksleven verpesten, dan kan ik je vertellen dat het juist de pubers zijn die dit doen. Pubers liggen namelijk niet meer om 19:00 uur op bed en komen op en aan het huis binnenstormen wanneer zij willen. Je zal maar net met je broek op je enkels zitten.. Als je nu nog in de fase zit van kleine kinderen, dan kun je ervan uitgaan dat het af en toe seksen naar een nulpunt zal dalen.. Dus wellicht is NU de tijd om actie te ondernemen om je liefdesleven te gaan verbeteren.

Stel je voor dat je dat niet doet..

Hoe ga jij je dan voelen in een leven zonder seks. Denk je niet dat je uitgevlamd raakt (of al bent), onzeker wordt, somber en meer issues gaat krijgen op je werk? Met je vrienden lach je erom, maar van binnen ga je stuk. En wat denk je van haar.. Waar komt “Wie zeurt, krijgt een beurt” vandaan.. Vrouwen die weinig seks ervaren gaan zeuren en miepen over de kleinste dingen en het is jij die het altijd verkeerd doet! Weet je dat je het zelfs aan iemands uitstraling ziet of hij of zij regelmatig seks heeft of niet. Kijk bijvoorbeeld maar naar het energie niveau. Hoe laag is dat nu bij jou bijvoorbeeld? Gezonde mensen die zeggen geen zin te hebben in seks weten gewoon niet meer hoe fijn het is, doordat ze het al zo lang niet meer hebben ervaren…

Vele manieren

Er zijn allerlei manieren om het vlammetje weer aan te wakkeren. Alleen al door er vaker aan te denken bijvoorbeeld en te fantaseren. Jezelf aantrekkelijker en verzorgd te kleden. Een nieuw luchtje op te spuiten óf juist die oude van ‘toen’. Zorgen dat je in je hogere energie komt door voor je lichaam te zorgen, dus meer bewegen en gezonder eten. Je dag blij te beginnen en niet meer zo somber zijn. Neem niet het leven te serieus en wel je vrouw op een respectvolle manier. Dat brengt je uiteindelijk namelijk veel meer.. Heb vertrouwen in het proces, wees consistent in de acties die je ELKE DAG doet. Rome was ook niet in 1 dag gebouwd.. (zeggen ze).

Géén werk of Géén vrouw

Het werkt allemaal door hè. Wanneer je niet lekker in je vel zit, dan loopt alles niet zo lekker als je heel eerlijk bent. Denk aan verslaving voor roken, eten, alcohol of werk. Echt, je hoeft in de avond echt niet persé die mail nog te beantwoorden. Vraag jezelf eens af wat erger voor je is Géén werk of Géén vrouw? Het laatste toch? Het mooiste is dat ik je gelukkig ook kan vertellen dat Jij niet hoeft te blijven hangen in het level waar je nu in speelt! En daar hoef je niet eens hele gekke capriolen voor uit te halen. Ik weet niet of jij je nog Super Mario herinnert en dat je keer op keer hetzelfde level moest overdoen om uiteindelijk dan toch het volgende level te halen wat je never nooit meer verwachtte. Zoiets is het nu ook.

Hulp is dichtbij!

Zoals ik al zei heb ik 4 kinderen, twee pubers en twee kleuters. Nu hoor ik je denken die moet gefrustreerd zijn… You are wrong!! Kijk alleen al naar mijn profiel foto of mijn andere foto’s hier op mijn site. Die stralen, die sprankelen. En als je daar dan toch bent, boek dan direct een “How To Play The Game” sessie? voordat je gefrustreerd raakt thuis én op je werk.

Stralende groet,

Tamara Strijk