Presteren in Bed

Presteren betekent volgens het Nederlands woordenboek voldoen aan overeengekomen verplichtingen. Het bijzondere aan dit is dat er nauwelijks gesproken wordt over hoe we het willen in bed, dat we toch bezig zijn met hoe we denken dat het moet zijn.

Het lijkt wel of het ons geleerd is dat seks pas geslaagd is wanneer er een orgasme heeft plaatsgevonden. We trekken, sjorren en kietelen er maar op los. Zelfs tot aan kramp in de kaken en vingers.

Laatst vertelde een man dat hij zo bezig is met de prestatie dat hij het uiteindelijk niet meer voelt. Alsof een fysiek lichaam seks heeft, zonder geest. Een andere man is zo bezig om het goed te doen, dat elk woord van de vrouw verkeerd kan vallen omdat het zo gevoelig ligt en dat de ‘joystick’ niet hard blijft.

En een piemel die slap wordt tijdens seks ervaren de vrouwen geregeld als een belediging. Daarentegen liggen zij vaak het boodschappenlijstje in hun hoofd in te vullen en is ze blij wanneer de man ‘zijn ding’ gedaan heeft of zij heeft juist de seks hard nodig om zich gewaardeerd te voelen.

Hoe de seks ook altijd was in de relatie als het er dan niet meer is, dan pas hebben vele stellen door dat het niet de goede kant op gaat. Niemand wilt leven als broer en zus. Dat hoort niet en klopt niet. Wij hebben seks nodig. Toch?

Voor mij veranderde alles tijdens mijn opleiding sexual healing en wat ik leerde over Heilige Seks. Het geldt dus ook voor seks dat de reis ernaar toe belangrijker is dan de uiteindelijke bestemming en dat je ook op seksgebied je eigen beste vriend moet zijn. Het besef dat als je niet van het leven geniet, dat je levensenergie geblokkeerd is en dat seksuele energie ervoor zorgt dat dit weer stroomt, zodat je in Flow kunt komen en kunt ervaren dat het leven niet tegen je is, maar vóór jou is.

Om echt van het seks te kunnen genieten, heb je te helen van pijn, verdriet en je angsten.

Dat de diepere laag van verbinding niet zit in nog meer en/of harder en op bijzondere plekken, maar elkaar werkelijk zien en dat op zielsniveau. En je kunt de ander pas zien wanneer je jezelf werkelijk hebt ontmoet. Klinkt waarschijnlijk heerlijk filosofisch..! En o zo waar!

Is het iets moeilijks? Wellicht. Is het de moeite waard? Het is alles waard. Het zijn geen trucjes. Heilige seks is vanuit gevoel en vanuit jouw Innerlijk Zijn. Iets wat je niet kunt naspelen, maar waarin je opgaat in de energie. Alsof je je laat meebewegen op de golfen van de oceaan.

Ben jij er klaar voor om je seksleven te transformeren naar Heilige Seks? Waardoor je seksuele energie gaat stromen en je gaat genieten van het leven vanuit jouw Innerlijk Ik? Waardoor jouw charisma groeit, je totaal geen zorgen meer maakt, in je kracht staat, vreugde en rust uitstraalt en mensen graag in je buurt zijn? Sexual Healing gaat volledig om wie jij bent in je kern.

Kamp jij met problemen op seksgebied en/of in je relatie? Wil je het presteren loslaten? Heb je moeite om je emoties te uiten of empathie te tonen? Ben jij gevoelig en daardoor onzeker?

Stuur me een bericht en laat me vertellen over de verschillende coaching mogelijkheden die ik jou kan aanbieden.