Wie is Tamara Strijk?

Naast het feit dat Tamara de systemische boks coach is die je raakt waardoor je patronen doorbreekt. Intuïtief, praktisch en direct, is ze ook een ambitieuze ondernemende vrouw die dankzij diepe dalen heeft geleerd dat er niet veel nodig is om te kunnen genieten van het moois dat er is. Moeder van drie dochters en een zoon; Rosaly (17), Gwen (15), Kathleeya (7) en Febian (5) jaar oud.

Ambitie: Anderen helpen om het geluk in zichzelf te vinden en het leven te nemen zoals het komt en de verantwoordelijkheid hiervoor te kunnen pakken.

Missie: Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen geluk en energieveld en ik wil men hiervan bewust maken.

Visie: Ruim je eigen ‘shit’ op, zodat je kinderen dit niet voor je hoeven te doen.

Verder: chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, witte zoete wijn, lippenstift, wandelen, boksen en high heels afgewisseld met sportschoenen.

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannen Coach Coaching Boks

Tamara Strijk is de systemische boks coach die je raakt waardoor je patronen doorbreekt, omdat je inzichten krijgt dankzij familie opstellingen en boksoefeningen. Tamara is intuïtief, praktisch en direct, waardoor jij met handvaten datgene in de praktijk kan brengen. Ze laat je dichter bij jezelf komen. Meer in je lijf dan in je hoofd. Als systemisch coach kijk je op een manier naar het verleden, waardoor je door kan gaan in het nu. Het zijn sessies wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Leren voelen en gaan vertrouwen op jezelf.

Wat anderen over mij zeggen:

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker