Wie is Tamara Strijk?

Na jaren niet gelukkig te zijn geweest, mede dankij een Verborgen Depressie, heeft Tamara de verantwoordelijkheid genomen voor haar eigen geluk en is zij ontzettend gaan groeien als persoon. Ze zat zichzelf ontzettend in de weg en vond van alles van haarzelf en liet dit door anderen nog eens bevestigen. Als moeder rende zij een slag in de rondte en probeerde ze vooral iedereen om haar heen tevreden te houden. Het ging eigenlijk nooit eens om haar en dat frustreerde.

Stap voor stap ontdekte zij wie ze nu werkelijk is en ontwikkelde ze van een ‘huismoeder’ naar een ondernemende vrouw! Het leven ligt voor haar en niet achter haar. Van dat leven kan ze nu alleen nog maar leren.

De opleiding systemisch coach heeft haar persoonlijk ontzettend veel gebracht en zij is blij dat ze deze kennis mag doorgeven! De afgelopen jaren is zij ‘verliefd’ geworden op boksen en dit werd voor haar een hele mooie uitlaatklep. Ze ontdekte dat de combinatie van deze twee magisch is en dat zet ze in tijdens  coaching.

Ze is een denker. Haar rationele vermogen is ver ontwikkeld en samen met haar intuïtie maakt dat haar uniek als mens. Ze is praktisch en direct en gelooft in de Flow en het Universum. Ze is moeder van drie dochters en een zoon; Rosaly (18), Gwen (17), Kathleeya (8) en Febian (6) jaar oud.

Ambitie: Anderen helpen om zichzelf te accepteren en te gaan staan voor datgene waar zij voor staan; zichzelf! 

Missie: Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen geluk en energieveld en ik wil men hiervan bewust maken.

Visie: Ruim je eigen ‘shit’ op, zodat je kinderen dit niet voor je hoeven te doen.

Verder: chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, witte zoete wijn, lippenstift, wandelen, boksen en high heels afgewisseld met sneakers.

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannencoach coaching voor mannen

Tamara Strijk is Dé MannenCoach die je raakt, omdat je inzichten krijgt dankzij opstellingen en boksoefeningen. Tamara is intuïtief, praktisch en direct, waardoor jij met handvaten datgene in de praktijk kan brengen. Ze laat je dichter bij jezelf komen. Wat vaker uit je hoofd en in je lijf.

Als systemisch coach kijk je op een manier naar het verleden, waardoor je door kan gaan in het nu. Het zijn sessies wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Trouw gaan zijn aan jezelf door te voelen en te denken; de verbinding tussen hart, hoofd en buik maken. 

Wat anderen over mij zeggen:

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker