Word de man die je wilt zijn!

Life Coach voor Mannen

Jij als man bent een geweldig wezen en neemt een belangrijke plek in op deze aardbol. Er is een hoop veranderd tussen man en vrouw als je vergelijkt met vroeger. Vrouwen zijn steeds onafhankelijker en besteden veel tijd in hun ontwikkeling, waardoor de afstand tussen man en vrouw steeds maar groter wordt. Vrouwen denken dat ze geen man meer nodig hebben, maar wat ze eigenlijk zeggen is dat ze een man willen op het gelijke niveau waar zij zijn of verder. Dus mannen, aan de bak! Nu is het jullie tijd om mentaal sterker dan ooit te worden en afscheid te nemen van oude overtuigingen die jou geleerd zijn. Anno nu mag jij het leven leiden, zoals jij dat wilt en daar help ik je bij zodat het één groot succes wordt.

Ik wil voor jou de coach zijn die je raakt en je helpt om daadwerkelijk de stappen te zetten waar jij diep van binnen naar verlangt. Ik weet als geen ander hoe het is om niet gelukkig te zijn en hoe geweldig het is om WEL Gelukkig te zijn. Wat jou overkomt heeft een reden en dit heb jij grotendeels zelf veroorzaakt. Ik leer je hoe je in elke situatie naar jezelf wijst, ervan leert en groeit.

Zelf ben ik een rationele denker en ik voeg daar het emotionele deel aan toe. Ik geloof sterk in de balans tussen man en vrouw zijn. Ik begrijp jou én ik leer jou jezelf (en je vrouw) begrijpen.

In mijn ogen hoort iedereen een coach te hebben die je begeleidt naar het leven waar jij naar verlangt. Die je zo af en toe aan de hand meeneemt om je daarna los te laten. Je hoeft niet te wachten totdat je diep in de put raakt. Zie het als jouw regelmatige mentale onderhoud.

Iedereen is in staat om te bereiken waar hij naar verlangt. Het gaat om energie en vibratie en loslaten wat jouw onderbewustzijn je vertelt. Het gaat om vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt.

Hoor jij bijvoorbeeld deze stemmetjes (overtuigingen):

 • Mannen huilen niet!
 • Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!
 • Als je voor een dubbeltje geboren bent, dan word je nooit een kwartje!
 • Ik kan het niet!
 • De ander heeft altijd geluk, ik niet!

Het zijn overtuigingen (gedachtes waar jij in gelooft) en alleen jij vertelt jezelf dat het waar is.

Het is tijd voor nieuwe gedachtes, dromen en verlangens. Dat rationele denken gaan wij samen eens voeden met gevoel. De ideale krachtige combinatie wat jou als man onweerstaanbaar maakt, omdat je je gevoelens leert te uiten en gaat voelen dat jij er mag zijn.

Dit levert coaching jou op:

 • Gewoon ZIJN wie je wilt zijn
 • Onweerstaanbaar zijn
 • Niet meer hoeven te vluchten
 • Geen angsten meer hebben
 • Balans tussen carrière en privé
 • Passie voelen
 • Weten waar jouw grenzen zijn
 • Vrijheid
 • Betere communicatie
 • De beste partner voor jouw partner zijn
 • Groei als persoon, als in functie of bedrijf
 • Veel lol

Als jij denkt dat mannen niet horen te praten over gevoelens; you are wrong! Echte mannen praten, tonen gevoelens en huilen. Ja, niet continu natuurlijk.. wel op z’n tijd! Echte mannen praten over hetgeen wat er voor hen toe doet; Word de man die je wilt zijn!

Boek een Sessie

of neem contact met me op

Ben ik voor jou de juiste coach?

JA, als jij:

 • Openstaat voor veranderingen
 • Wilt groeien (leven)
 • Graag wilt lachen tijdens de coaching
 • Meer passie wilt in je relatie (leven)
 • Spiegels en inzichten wilt krijgen
 • Directe communicatie op prijs stelt
 • Niet meer genoegen wilt nemen met minder

NEE, als jij:

 • Niet aan jezelf wilt werken
 • Niet in coaching gelooft
 • Geen verantwoordelijkheid wilt nemen
 • Verbetering in je leven niet nodig vindt
Boek een Sessie

of neem contact met me op

Wat klanten over mij zeggen:

Review: Karel; ondernemer

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Review: Richard; ondernemer 

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.

Boek een Sessie

of neem contact met me op