Coaching naar Innerlijke Vrijheid & Liefde

Wanneer je je innerlijk vrij voelt, dan ligt de wereld aan je voeten. Dan ben je je dromen aan het leven. Dan ben je aan het doen wat je wilt doen. Dan leef je vanuit je hart en maak je de verbinding met je hoofd, hart en bekken. 

coach Innerlijke VrijheidAls je beklemd voelt of gevangen, dan zit je op slot. Je komt nergens meer. Je geniet niet meer van de leuke feestjes of de mooie momenten. Alles gaat gewoon een beetje langs je heen. Vaak voel je je ongelukkig in de relatie die je op dat moment hebt. 

Onze gevoelens vertellen ons iets. Vaak komt het uit het verleden en worden we continu getriggerd en zijn we daar niet bewust van. Daardoor blijf je ook steeds maar weer doen wat je doet en zit je in zo’n cirkel te bewegen. 

Tijd om het anders te gaan doen! Je problemen aankijken. Datgene wat jou zo laat voelen zoals jij je nu voelt. Spannend? Ja, en ook weer niet. 

Tijdens de coaching maak ik gebruik van een Inner Touch Healing, zodat jij kan voelen wat er gebeurt als jij je verantwoordelijkheid neemt en hoe je je dan voelt. Het geeft rust en ontspanning én kracht. 

Gewoon Jezelf Kunnen Zijn is Goud!

Wanneer kom je bij mij?

  • Relatieproblemen
  • Problemen met je uiterlijk
  • Onzekerheid
  • Wanneer je niet van jezelf houdt

Ik werk in Trajecten! Geen losse sessies.

Het Halfjaar traject waarbij we elkaar gemiddeld om de week fysiek zien. In de zomermaanden hebben we reflectieperiode waarbij fysieke afspraken er niet zijn. Tussentijds kun je me altijd contacten via whatsapp of email.

Kosten: 5555 euro 

Vooraf betalen of in 3x vooraf, na de eerste en tweede maand.

Ik heb Tamara gebeld en gevraagd of ze me kan helpen. Ik heb haar verteld dat ik veel in mijn hoofd zit en dat ik iemand zoek die me weer in contact kan brengen met mijn hart en buik. Tamara heeft aangegeven dat ze daar wel raad mee weet en zijn een traject gestart. Door de gesprekken en oefeningen maak je stapjes, soms grote en soms kleine en soms val je stil en coacht ze je weer in beweging. De barrières die zijn opgeworpen in de jaren breek je niet zomaar af. Tamara helpt je te begrijpen en in te zien waar je aan kunt werken en geeft je gereedschap om ermee aan de slag te gaan. Tamara is begripvol en werkt systematisch en heeft veel kennis van zaken en spreekt uit ervaring. Als je kampt met perfect verborgen depressie en heb je de gedachten dat je niets meer kunt voelen, dan ik Tamara ten zeerste aanraden om je te begeleiden!

Alex

Tijdens mijn eerste coaching sessie bij Tamara wist ik dat ik als kind een stuk van mijn identiteit ben kwijtgeraakt en heb ik ook geleerd hoe ik weer meer bij mezelf terecht kan en zo vanuit mijn kracht mag bewegen. Geweldig!

Johan