Ik coach jou naar Liefde in Overvloed

door Authentiek te Zijn

Authentiek Zijn is Sexy

Mannen Coach Coaching

Je voel aan alles dat je op een keerpunt staat in je leven. Je relatie is niet meer zoals het ‘vroeger’ was. En je weet niet zo goed wat er mee te doen. De een is overtuigd van zijn liefde voor de partner, de ander weet stiekem wel dat de relatie voorbij is. Wat het ook is, jouw relatie is een weerspiegeling van hoe jij in het leven staat.

 • Voel jij je gevangen/belemmerd?
 • Ben je ongelukkig?
 • Heb je veel verdriet in je?
 • Ben je angstig?
 • Wil je verandering in je leven?
 • Ben je bereid om dingen anders te doen?
 • Wil jij Liefde in Overvloed ontvangen?

In mijn ogen is Kwetsbaarheid Krachtig en is dat de opening om veel liefde te ontvangen en te kunnen geven. Voor velen is het juist niet gemakkelijk om zich kwetsbaar op te stellen, vanwege eerdere nare ervaringen. Alleen zo hoeft het niet te zijn!

Laat jezelf coachen en ontdek dat jij een mooi, prachtig, sexy mens bent! En de relatie die jij verdient kan creëren.

De Transformatie die JIJ gaat maken met Mijn Programma:

 • Jij vindt RUST en geniet van de kleine dingen die er toe doen!
 • Jij durft jezelf te UITEN en jezelf kwetsbaar op te stellen, waardoor je leeft vanuit Innerlijke Kracht en de VRIJHEID voelt om te ZIJN wie je BENT.
 • Jij voelt de LIEFDE en WARMTE om je heen, je leven is weer in BALANS.
 • De INTIMITEIT in je relatie(s) groeit en je hebt de zin om er iets van te maken.
 • Je BENT GELUKKIG
 • Jij manifesteert je DROMEN tot WERKELIJKHEID!
Mannen Coach Coaching Boks

Neem NU de stap naar Magie

Wil jij Geluk, Liefde & Verlangen?

Wacht dan niet meer!

Het Universum heeft jou op deze website met een reden gebracht. Je wilt die verandering. Je wilt je niet meer eenzaam voelen en alleen. Het is moedig om hulp te vragen.

Durf het om Krachtig Kwetsbaar te zijn en je liefdesleven naar een hoogtepunt te brengen. Heb jezelf lief en leef niet meer in angst, maar in liefde. Jij creëert jouw eigen werkelijkheid. Geluk is jouw geboorterecht.

Wees Authentiek. Wees Sexy!

 

Contact?

sexual healing, seksuoloog

Tamara Strijk – Dé Sexual Healing Coach voor Mannen en Koppels

Wat klanten zeggen:

Review: Karel; ondernemer

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Review: Richard; ondernemer 

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.