Persoonlijke Krachtige Coaching voor Gevoelige Mannen die ALLES uit het Leven WILLEN Halen

Ik coach jou naar Geluk, Liefde & Verlangen

Er is MOED Nodig om dit Traject Aan te Gaan

Mannen Coach Coaching

Ik heb geen Rust in mijn hoofd!

Heb je er al eens over nagedacht wat er kan gaan gebeuren wanneer je niet de transformatie aangaat naar Rust, Vrijheid en Geluk? Je relatie kan voorbij gaan, waarbij je in een scheiding terecht komt. Je gaat je steeds slechter voelen. Je lichaam gaat pijn geven of ziek worden. Je wordt zo ontzettend moe, dat zelfs werken lastig wordt. Je emoties zijn zo diep weggestopt, dat je steeds minder gaat voelen en als hard wordt ervaren.

Stel je even voor dat je 80 jaar bent en terugkijkt op het leven wat je nu leidt, hoe voelt dat?

Krijg je dan spijt van de dingen die je niet gedaan hebt?

De Transformatie die JIJ gaat maken met Mijn Programma:

  • Jij vindt RUST en geniet van de kleine dingen die er toe doen!
  • Jij durft jezelf te UITEN en jezelf kwetsbaar op te stellen, waardoor je leeft vanuit Innerlijke Kracht en de VRIJHEID voelt om te ZIJN wie je BENT.
  • Jij voelt de LIEFDE en WARMTE om je heen, je leven is weer in BALANS. De INTIMITEIT in je relatie(s) groeit en je hebt de zin om er iets van te maken.
  • Je BENT GELUKKIG
  • Jij manifesteert je DROMEN tot WERKELIJKHEID!
Mannen Coach Coaching Boks

Programma 1

Volg de online Training Seks als Verbinding en maak op jouw eigen tempo contact met jezelf.

Wat als:

Er meer ruimte zou zijn voor jouw behoeften en verlangens én dat wat jij te bieden hebt eindelijk gewaardeerd wordt. Dat je vrijuit kunt zeggen wat je wel en wat je niet wilt. En dat je ontspannen en zonder prestatiedruk geniet van je lijf en van je seksualiteit.

Wat als verwachtingen wegvallen en seks leidt tot verbinding in plaats van verwijdering. Zodat je zonder schuld, schaamte of frustratie kunt vrijen, je niet langer het gevoel hebt je in te moeten houden en je partner jouw hartstocht niet meer veroordeelt als hitsig gedrag.

Omdat je ontdekt hebt hoe dat fantastische gevoel in je penis ervoor kan zorgen dat jij je hart (weer) opent. Zodat jij een (nog) betere minnaar wordt, die meer en langer van seks geniet. Geheel binnen je eigen grenzen en mogelijkheden natuurlijk. Omdat je zelf het tempo bewaakt waarin jij je dit eigen maakt.

Durf je dan het avontuur aan te gaan om eerst jezelf en dan een ander te leren beminnen?

Door je seksuele energie niet langer weg te geven, maar voor jezelf te gebruiken. En ja, daarbij mag je gewoon klaarkomen en een zaadlozing hebben. Gebruik je seksualiteit als de motor onder je bestaan. Dat maakt je zowel krachtig, aanwezig als aantrekkelijk. En onderscheidt je meteen van andere mannen. En dat allemaal zonder ingewikkelde theorie of een jaartraining tantra, maar gewoon puur natuur. Omdat alles wat je nodig hebt al in je aanwezig is. Boor dat aan, zodat je juist in bed helemaal jezelf durft te zijn. Want dat is je ware kracht:

Je seksuele energie vrijuit sturen, beheren en benutten, zonder dat je (een deel) van jezelf hoeft af te wijzen.

Deze online training bied ik aan via Sacred Sex Academy waarbij ik ben aangesloten. Met de kortingscode TamaraStrijk-100 krijg jij 100 euro korting en betaal je slechts 447 euro.

Programma 2

De Opu Huli – De Hawaïaanse Buikmassage

Waarom een buikmassage?
Behalve dat je emoties en gut feelings in je buik zitten, zitten bij veel mensen de organen niet helemaal op de juiste plek. Dat kan komen door houding, stress, verkeerd gebruik van je lichaam. Maar ook door intense emoties als verdriet. Leer meer over ‘t effect van je emoties op je organen

Wat doet een buikmassage?
Hawaiiaanse buikmassage brengt je organen weer terug op hun plaats. Daardoor verbetert je stofwisseling en spijsvertering zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Ook word je adem voller. Wanneer je dieper kunt ademen en je darmen werken optimaal dan zorgt dit voor een kalmere geest, vermindering van stress en een positievere kijk op het leven.

Opu Huli Buikmassage

Programma 3 

Spiral of Inner Healing (trauma heling)

Ik hanteer een diepgaande, transformerende methodiek waarmee je gevoelens van diepe eenzaamheid, frustratie en verdriet heelt: de Spiral of Inner Healing. Een methodiek waarmee je voelt, de enige manier om de verbinding met jezelf en je partner te herstellen.

Door de Spiral of Inner Healing doorloop je de volgende vijf stappen:

🟠 Ontspanning
🟠 Bewustzijnsverruiming
🟠 Oorsprong
🟠 Transformatie
🟠 Integratie

Zo kom je op een eenvoudige en doeltreffende manier tot de kern. Door het voelen mét en ín je lichaam en erbij te blijven lost het vanzelf op en hoef je het alleen nog te laten integreren in je dagelijkse leven. 

Programma 4

Leer praten over je gevoelens

Waarom zou je dat willen?

Wat als je jezelf beter kunt uitdrukken en communiceren gemakkelijker wordt? Wat zou jou dat opleveren?

Niet meer weglopen, vluchten, maar het gesprek aan kunnen gaan en je gevoelens durven te uiten én te laten zien. Heel fijn om te merken dat je dan dichterbij de mensen komt te staan die je lief hebt. Dat hetgeen wat je geeft, dat je dit ook weer terug krijgt.

Je leert om gemakkelijker je grenzen aan te geven. Om nee te zeggen.

Je wordt bewuster van je gedachtes en gevoelens door het uit te spreken. Het is heel waardevol. Het lucht op! Ingeslikte woorden gaan vastzitten in je lijf en levert onnodige spanning op. Of dingen gaan hun eigen leven leiden, omdat er niet over gesproken wordt.

Wil jij Geluk, Liefde & Verlangen?

Programma Subliem

Kies dan het Programma Subliem waarin de programma’s 1 t/m 4 samen komen en jij onbeperkte keren gebruik mag maken gedurende een periode van een half jaar én waarin je in het half jaar daarna ook nog een beroep mag doen door vragen te stellen.

Je bent op reis. Vergeet dat niet. En je doet al je hele leven er over om op dit punt te zijn waar je nu bent. Als je het zo gemakkelijk zelf kon, dan had je dat natuurlijk al lang gedaan.

Jouw bijdrage is 10.000 euro exclusief BTW

Betalen in termijnen is mogelijk, door een betalingsvoorstel te mailen naar: contact@tamarastrijk.nl

 

Contact?

Mannencoach coaching voor mannen

Tamara Strijk is Dé MannenCoach en coacht Gedreven, Ambitieuze en Succesvolle mannen die ‘Alles’ hebben en toch Ontevreden zijn naar naar Rust, Vrijheid en Geluk. Je leert verbinding te maken tussen Hoofd, Hart, Buik én Bekken, waardoor je gaat leven in balans. 

Wat klanten zeggen over De MannenCoach:

Review: Karel; ondernemer

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Review: Richard; ondernemer 

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.