Coaching voor mannen die verlangen naar Rust, Vrijheid en Geluk!

Leer jezelf kennen, Doorbreek patronen en Verbeter de relaties om je heen.

Coaching voor Mannen die Persoonlijk willen groeien én daardoor ook zakelijk.

Mannen Coach Coaching

Jij als man bent een geweldig wezen en neemt een belangrijke plek in op deze aardbol. Als je kijkt naar vroeger, dan is er een hoop verandering gaande. Grote kans dat jij het heel anders wilt doen, dan je eigen vader. In deze tijd ben je veel bewuster dat hard werken heel veel tijd kost en je wilt veel meer genieten van het leven, je partner en je kinderen. Alleen WILLEN en DOEN blijkt niet zo gemakkelijk te zijn, want je bent opgegroeid met hoe ‘het’ hoort.

Als jij het anders wilt, dan zul je het anders moeten doen en daar helpt mijn coaching voor mannen bij. Situaties kun je niet direct veranderen, maar wel hoe jij wilt reageren en er mee om wilt gaan. Gaan staan voor wie jij bent en wat jij vindt, maakt jou uniek en écht. Het zorgt ervoor dat jij niet meer zo hard je best hoeft te doen en je zult merken dat alles veel meer ‘vanzelf’ gaat.

De zelfdoding cijfers bij mannen zijn 2x zo hoog dan bij vrouwen. Mannen vragen niet snel om hulp, want “mannen huilen niet”.  Nou.. bij mij “huil” je wel, want je ontdek namelijk wie je werkelijk bent. Je masker gaat af en je angsten spreek je uit, omdat je voelt dat het hier kan. Het kan, omdat ik geen rol speel. Ik ben wie ik wil zijn en daardoor kan ik er ook oprecht voor jou zijn.

Herken jij dit?

 • Al dagen, weken en maanden heb je weinig energie
 • Je voelt je gevangen in je werk
 • Je humeur is weleens beter geweest
 • De warmte om je heen is ver te zoeken
 • Je werkt steeds meer en meer
 • Confrontaties ga je liever uit de weg en je vlucht in drank, gokken, vrouwen..
 • Je twijfelt aan jezelf en weet niet goed meer wat je nu wilt
 • Je relatie is niet meer wat het ‘vroeger’ was
 • Je voelt niet de vrijheid om te zijn en wie je bent en te kunnen doen wat je wil doen
Mannen Coach Coaching Boks

Verlang jij naar Rust, Vrijheid en Geluk?

No worries! Daar begeleid ik, als mannen coach, jou graag in! We gaan op zoek naar wat echt belangrijk voor jou is en wat het is wat jou tegenhoud. Welke gedachtes heb jij en wat ben jij gewend om altijd te doen? Door inzichten te krijgen en bewust te worden, ga jij hele andere keuzes voor jezelf maken. Waardoor:

 • Je leert hoe het is om in Flow te leven.
 • Je relaties met je partner en kinderen verbeteren.
 • Je gaat staan waar jij voor staat.
 • Je bent meer ontspannen.
 • Je bent gelukkig en dankbaar.

Ga je samen met mij dit avontuur aan? Ik daag je graag uit!

De energie tussen man en vrouw is magisch, omdat het elkaar aanvult. Het is mijn mannelijke energie die ervoor zorgt dat ik jouw rationele en oplossingsgericht denken begrijp. Met mijn vrouwelijke energie biedt ik jou de warmte en veiligheid om je verhaal te doen.  Mijn sensitiviteit zorgt ervoor dat ik snel to the point bij je kom. Ik coach op een strategische manier waarbij het bereiken van het doel leidend is.

Tijdens mijn ‘reis’ had ik mijn held die mij begeleidde naar het leven dat ik nu leid en hij is er nog steeds om mij bewust te maken van mijn blinde vlekken. Als ondernemer wordt het slim gevonden als je een coach in armen neemt, die verder staat dan jij om van te leren en dat is in het persoonlijke leven niet anders. De beste versie van jezelf start bij jou!

Wil jij groeien op zakelijk vlak? Dan zul je eerst moeten groeien als persoon. Jij bent je bedrijf.

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannen Coach Coaching Boks

Dit is wat je leert tijdens coaching voor mannen:

Weten wat jouw belemmerende overtuigingen zijn. Gaandeweg is jou geleerd hoe iets hoort te zijn en als je ouder wordt, dan kun je daar wel eens anders over gaan denken. Alleen het zit zo diep geworteld, dat het je veel moeite kost om dit te doorbreken.

Begrijpen waarom jij keer op keer opnieuw in je valkuil stapt. Hoe komt het nu dat jij het graag anders doet en jezelf dan toch betrapt dat je niet doorzet en keer op keer in dezelfde cirkel aan het ronddraaien bent.

Balans tussen werk en gezin. Ons gezinsleven is niet meer zoals vroeger. Tegenwoordig willen we veel meer genieten van al het moois om ons heen, zoals onze geliefde, kinderen en vrienden. Je hebt een enorm verantwoordingsgevoel richting je werk en hoe kun je dit nu combineren, zodat iedereen blij is met de situatie?

Beter communiceren. Communicatie is the Key! Alleen waarom is het toch verdomd lastig om gewoon uit te spreken wat jij graag wilt en hoe jij je voelt? Vaak is het angst dat ons tegenhoudt om de juiste woorden te zeggen, maar door het te doen is zoveel te winnen.

Bewust worden. Van o.a. jouw gedrag en gedachten patroon. Waar gaat jouw innerlijke strijd nu echt om?

Ga jij voor Rust, Vrijheid en Geluk?

Het is aan jou! Pak je deze kans of laat je het voorbij gaan..?

Stuur een whatsapp bericht

of neem contact met me op

Corona…

Het is gewoon mogelijk om een Coaching sessie te boeken nú Corona het land ‘overheerst’. Daarbij worden de RIVM maatregelen in acht genomen. Wanneer jij geen griep-of verkoudheidsklachten vertoont, kunnen wij de sessie door laten gaan. De ruimte is groot genoeg om 1,5m afstand van elkaar te bewaren en de handgel staat voor je klaar.

Lukt het je live niet? Geen probleem! Dan doen we de sessie(s) online! Laat Corona je niet tegenhouden om dé Leider te gaan zijn van je leven. 

Praktische Zaken

Eerste Sessie

Na een korte telefonische intake maak jij de keuze of jij een afspraak wilt maken voor een coaching sessie. Ik verspil mijn tijd niet aan gratis kennismakingen, omdat ik jouw waarde wil bieden. In deze eerste sessie wordt de diepte opgezocht en ga jij met inzichten en praktische tips naar huis. Jij kunt je eerste stap zetten. De coaching sessies duren 90 minuten.

Locatie

We zien elkaar in Alphen aan den Rijn. Laten we gebruik maken van Skype of Zoom als de afstand tussen in gaat staan.

Tarief

Voor de losse sessies (90 min.) hanteer ik het tarief van 197 euro exclusief BTW (238,47 inclusief BTW). Voor zowel particulier als zakelijk. Na een eerste sessie bespreken we welk vervolgtraject het beste past bij jou.

Stuur een whatsapp bericht

of stuur een email

Het vervolg

Losse Sessies

Coaching sessie van 90 min. in Alphen aan den Rijn of online

Investering: 197 euro exclusief BTW

Mannen Coach coaching Online Cursus

3 maanden Traject:

Je wilt er voor gáán! Het is écht tijd voor die verandering; je wilt die cirkel doorbreken!

Je hoeft het niet alleen te doen. In dit proces sta ik naast je en ondersteun ik je! Het is vallen én weer opstaan.

 • 6x 90 min sessie bij Tamara in de praktijk (of op eigen verzoek via beeldscherm)
 • Wekelijks telefonisch contact
 • Ondersteuning via WhatsApp
 • Opdrachten
 • Online verdieping cursus 

Investering: 2.500 euro exclusief BTW

Betaling in termijnen is mogelijk! Vraag ernaar.

Ben ik voor jou de juiste coach?

JA, als jij:

 • Openstaat voor veranderingen
 • Wilt groeien (leven)
 • Graag wilt lachen tijdens de coaching
 • Meer passie wilt in je relatie (leven)
 • Spiegels en inzichten wilt krijgen
 • Directe communicatie op prijs stelt
 • Niet meer genoegen wilt nemen met minder

NEE, als jij:

 • Niet aan jezelf wilt werken
 • Niet in coaching gelooft
 • Geen verantwoordelijkheid wilt nemen
 • Verbetering in je leven niet nodig vindt
Stuur een whatsapp bericht

of stuur een mail

Wat klanten over mij zeggen:

Review: Karel; ondernemer

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Review: Richard; ondernemer 

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.

Stuur een whatsapp bericht

of stuur een mail