Coaching voor mannen die verlangen naar Rust, Vrijheid en Geluk!

Ga vóór Persoonlijk Leiderschap, zowel privé als zakelijk.

Mannen Coach Coaching

Ik wil Rust in mijn hoofd!

Als je voor deze coaching kiest, dan wil je ook écht verandering in je leven. Je wilt jezelf kunnen zijn. Altijd. Je hebt al diverse pogingen gedaan, maar tot nu toe is het nog niet gelukt en toch zonder dat je het wellicht in de gaten hebt, ben je wel al verder gekomen om uiteindelijk hier te belanden.

Het leven is één groot leerproces. De levenslessen leer je in de praktijk en zonder de juiste inzichten en tools voelt het als één grote mislukking. Je struggelt jezelf door het leven en het voelt steeds zwaarder. Echt, ik verzeker je, dit hoeft niet! Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. 

Tijden zijn veranderd. De periode waarin jij bent opgegroeid is niet meer te vergelijken met nu. Waar vroeger emoties genegeerd werden, voelen we nu des te meer. En wat moet je er mee..?! Voelen, maar niet zonder te blijven denken! 

Herken jij dit?

 • Al dagen, weken en maanden heb je weinig energie
 • Twijfels
 • Overvolle agenda
 • Werk is nooit klaar of af
 • Slecht humeur
 • Op tenen lopen
 • Je voelt geen emotionele band 
 • Er is weinig tot geen intimiteit
 • Verslavingen of drang naar
 • Confrontaties ga je liever uit de weg 
 • Je weet niet goed meer wat je nu wilt
 • Je relatie is niet meer wat het ‘vroeger’ was
 • Belemmering om te kunnen zijn
 • Manipulatie
Mannen Coach Coaching Boks

Verlang jij naar Rust, Vrijheid en Geluk?

Het leven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Waardeer de simpelheid en accepteer wie je bent. Dan kun jij het volgende gaan ervaren:

 • Innerlijke Vrijheid
 • Het volgen van je eigen pad
 • Durven te zijn wie je werkelijk bent
 • Rust in je hoofd
 • Eigenwaarde kennen
 • Emotionele verbinding met partner en kinderen
 • Groei in functie en bedrijf

Ga je samen met mij dit avontuur aan? Ik daag je graag uit! 

De energie tussen man en vrouw is magisch, omdat het elkaar aanvult. Het is mijn mannelijke energie die ervoor zorgt dat ik jouw rationele en oplossingsgericht denken begrijp. Met mijn vrouwelijke energie bied ik jou de warmte en veiligheid om je verhaal te doen.  Mijn sensitiviteit zorgt ervoor dat ik snel to the point bij je kom. Ik coach op een strategische manier waarbij het bereiken van het GROTE doel leidend is.

Wil jij Zakelijke Groei? Groei als persoon en je bedrijf of je functie groeit met je mee!

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannencoach coaching voor mannen

Tamara Strijk is Dé MannenCoach die je raakt, omdat je vele inzichten krijgt op diverse vlakken. Tamara is intuïtief, praktisch en direct, waardoor jij met handvaten datgene in de praktijk kan brengen. Ze laat je dichter bij jezelf komen. Wat vaker uit je hoofd en in je lijf.

Als systemisch coach kijk je op een manier naar het verleden, waardoor je door kan gaan in het nu. Het zijn sessies wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Trouw gaan zijn aan jezelf door te voelen en te denken; de verbinding tussen hart, hoofd en buik maken. 

Dit is wat De Mannencoach je o.a. leert:

Weten wat jouw belemmerende overtuigingen zijn. Gaandeweg is jou geleerd hoe iets hoort te zijn en als je ouder wordt, dan kun je daar wel eens anders over gaan denken. Alleen het zit zo diep geworteld, dat het je veel moeite kost om dit te doorbreken.

Begrijpen waarom jij keer op keer opnieuw in je valkuil stapt. Hoe komt het nu dat jij het graag anders doet en jezelf dan toch betrapt dat je niet doorzet en keer op keer in dezelfde cirkel aan het ronddraaien bent.

Balans tussen werk en gezin. Ons gezinsleven is niet meer zoals vroeger. Tegenwoordig willen we veel meer genieten van al het moois om ons heen, zoals onze geliefde, kinderen en vrienden. Je hebt een enorm verantwoordingsgevoel richting je werk en hoe kun je dit nu combineren, zodat iedereen blij is met de situatie?

Beter communiceren. Communicatie is the Key! Alleen waarom is het toch verdomd lastig om gewoon uit te spreken wat jij graag wilt en hoe jij je voelt? Vaak is het angst dat ons tegenhoudt om de juiste woorden te zeggen, maar door het te doen is zoveel te winnen.

Bewust worden. Van o.a. jouw gedrag en gedachten patroon. Waar gaat jouw innerlijke strijd nu echt om?

Dromen: Wat zijn jouw dromen? Het is namelijk tijd om je droomleven te leven en dat hoeft niets met materialisme te maken hebben.

Ga jij voor Rust, Vrijheid en Geluk?

Het is aan jou! Pak je deze kans of laat je het voorbij gaan..?

Stuur een whatsapp bericht

of neem contact met me op

Altijd Persoonlijk Contact

Kennismaken

Stuur een whatsapp bericht of bel naar 06-48516939 en laten we telefonisch kennismaken met elkaar.

Eerste Sessie

In een eerste sessie wordt de diepte opgezocht en ga jij met inzichten en praktische tips naar huis. Jij kunt je eerste stap zetten. De coaching sessies duren 90 minuten.

Locatie

Alphen aan den Rijn of op locatie tegen meerprijs.

Tarief

Een eerste sessie kost 197 euro exclusief BTW (238,47 inclusief BTW). Voor zowel particulier als zakelijk. Na een eerste sessie bespreken we of het vervolgtraject past.

Stuur een whatsapp bericht

of stuur een email

Wat klanten zeggen over De MannenCoach:

Review: Karel; ondernemer

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Review: Richard; ondernemer 

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.

Stuur een whatsapp bericht

of stuur een mail