Lua Lomi Hawaïaanse Lichaam Massage 

Niet zomaar een massage … Voel de Magie van Gouden Heling

Waarom een Lua Lomi Massage?

Fysieke klachten zijn een signaal van je lichaam. Er worden emoties onderdrukt en niet geuit. Het hoeft geeneens van de laatste tijd te zijn, maar iets wat al jaren sluimert. Of je hebt teveel van je lichaam gevraagd.

Op een gegeven moment zegt je lichaam: Stop!

De Lua Lomi Hawaïaanse Lichaam Massage is dan ook een helende massage. Met stevigere golfbewegingen creëer je ruimte in je lichaam en openen je spieren. Je opent jezelf. 

Met een specifieke massagebeweging breng ik je lichaam in beweging, waardoor doorbloeding gestimuleerd wordt en diepe ontspanning wordt bereikt. 

Lua Lomi is een energieke en stevige massage en voelt geweldig voor je lichaam. Je hoofd krijgt meer rust, je ademhaling wordt dieper. 

Persoonlijke aandacht

De Luo Lomi is niet zomaar een massage. Het is in combinatie met coaching, want wat is het wat jouw lichaam je vertelt? Welke pijntjes zijn er en sinds wanneer? Voor mij gaat het ene niet zonder het andere. De afspraak duurt dan ook 90 min tot 120 min. 

De Prijs

Wat gebeurt er als je niets doet? De pijnen en krampen worden erger. Je humeur wordt er niet beter van. Je ziet op een gegeven moment niet meer dat de zon schijnt..

Nou, dat wil je dus niet laten gebeuren! Je betaalt voor 3x Lua Lomi in combinatie met coaching slechts 444 euro.