Wie is Tamara Strijk?

“Je bokst het allemaal maar mooi voor elkaar!” staat op een kaartje geschreven door haar hartsvriendin. En dat is precies wat Tamara doet. Het maakt niet uit in welk diep dal ze zat, ze keek er altijd naar op een manier zodat zij weer kon groeien.

De afgelopen jaren heeft ze flink geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en kreeg ze ‘les’ van de besten. Tamara houdt van afwisseling, maar dan wel met een stabiele basis. Zo voegt ze aan haar coaching alle kennis en ervaring toe en gebruikt ze verschillende tools, systemisch coachen, Inner Touch Healings, Hawaïaanse Buikmassage en DISC.

Tamara is spontaan, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in de ander. Alhoewel ze in gezelschap het gesprek op gang houdt, is ze in haar privéleven toch echt een introvert persoon. Ze laadt haar energie op door alleen te zijn en te ontspannen in de sauna of de natuur.

Dagelijks geniet ze van haar vier mooie kinderen. Rosaly (19), Gwen (17), Kathleeya (9) en Febian (7) zijn haar allerliefsten. De Mannen Coach

Haar verleden heeft niet meer de focus. De pijn en verdriet horen bij het leven en dit mag er ook absoluut zijn. Als gevoelig mens vloeien de tranen regelmatig. Tamara is zich bewust dat seksuele energie enorm belangrijk is en dat emoties opgeslagen zijn in het bekkengebied en wanneer dit geblokkeerd is, dat het leven minder sprankelend is. Vandaar dat ze haar kennis uitbreidt met de opleiding sexual healing coach.

Manifesteren is wat ze elke dag doet! Haar dromen waarmaken en het leven onderzoeken. Ze is goed in meerdere dingen en verveelt zich als ze het bij één ding of methode houdt, daardoor heeft ze geleerd om te luisteren naar haar intuïtie.

Wie is Tamara verder? Chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, sensualiteit, wijn, lippenstift, wandelen, boksen en high heels afgewisseld met sneakers.

Contact?

Mannencoach coaching voor mannen

Tamara Strijk Coacht en Masseert je naar Liefde in Overvloed.

Wat anderen over mij zeggen:

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker