Wie is Tamara?

Moeder van 4 kinderen; 17, 15, 7 en 5 jaar oud. Gelukkig getrouwd met Iwan.

Ambitie: Mannen de veiligheid en het vertrouwen geven om de man te gaan zijn de ze willen zijn en daarbij overtuigingen zoals het ‘hoort’ kunnen loslaten.

Missie: Dat mannen in staat zijn om de voorbeeldrol voor hun kinderen aan te nemen en gelukkig zijn!

Visie: Gelukkige mannen, gelukkige vaders waardoor hun dochters en zonen opgroeien met zelfvertrouwen. In de opvoeding nemen mannen een hele belangrijke rol in. Een rol wat nog steeds onderschat wordt!

Verder: chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, witte zoete wijn, lippenstift, wandelen, sauna

Ik ben het levende bewijs dat verandering start bij jezelf:

  • Jarenlang was ik depressief en nu ben ik zielsgelukkig
  • Eerst was ik altijd futloos en nu barst ik van de energie
  • Ik voelde me gevangen in mijn leven en voel me nu vrij
  • Mijn relatie redde ik van een (dure en pijnlijke) scheiding en ervaar nu een liefdevolle relatie
  • Na een lange zoektocht heb ik mijn Passie gevonden

Er was een dag dat ik uitsprak naar mijn partner dat ik diep ongelukkig was. Door het uit te spreken kwam er direct een lichtpuntje en ruimte voor verandering. Het was een weg met veel hobbels, kleinere en grotere, maar een proces wat het allemaal waard was! Toen ik eens alleen over het strand wandelde en straalde van oor tot oor werd ik mij bewust van hoe gelukkig ik nu ben en wat een geweldig leven ik gecreëerd heb. Ik gun iedereen dit geluk, zowel persoonlijk als zakelijk!

Stuur een whatsapp bericht naar Tamara

of neem contact met me op

Real Man Dare To Talk Life!

Ik word er zo blij van om mensen weer te laten stralen. Ik ben uniek (net als jij), dus ook mijn coaching is uniek. Intuïtief voel ik juist hetgeen aan wat je NIET zegt. Ik hou je een spiegel voor en met alle respect voor jouw denkwijze luister ik met mijn hart en open ik jouw hart met humor. Uiteindelijk gaat het niet over mij, maar om jou!

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara

Wil je me liever per mail vragen stellen of mij telefonisch spreken, dat kan via dit contactformulier!

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker