Over Mannen Coach Tamara; waarom coach je mannen?

Als kind had ik geen goede emotionele band met mijn vader en alles wat ik in mezelf van hem herkende wees ik af. Mijn vader was depressief en doofde zijn emoties met alcohol. Als volwassen vrouw voelde ik mij niet gezien of gehoord en was ik altijd daar altijd naar op zoek. Alleen het was nooit eens genoeg.. Doodvermoeiend en het maakte mij erg ongelukkig. 

Dankzij mijn eigen reis besefte ik wat een belangrijke rol mijn vader hierin speelde. Als ik hem niet accepteerde zoals hij was (overleden in 2003), zal ik nooit mijzelf volledig accepteerde.

En zo kwam ik terecht bij het systemisch coachen en leerde ik wat een familiesysteem onbewust voor problemen zorgt. Iedereen heeft zijn eigen ‘plek’ en hoort daar te staan. Doe je dit niet, dan verstoor je het niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere familieleden. 

De depressiviteit die bij mijn vader hoorde en ik (onbewust) van hem overnam wilde ik niet meer hebben. Ik ben ik. Er ontstond een ingang om mezelf te gaan ontdekken.

Moeders nemen van nature zo’n grote plek in in de opvoeding van kinderen, dat de vaders wellicht harder hun best moeten doen om zijn plek te kunnen innemen. Het wordt tijd dat de mannen bewust zijn van dit feit en dat zij zichzelf gaan accepteren zoals ze van binnen zijn. Iedereen is uniek en dit mag je ook laten zien. Verbinden met een ander is pas echt heel puur als jij jezelf bent.

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannen Coach Coaching Boks

Wie is Mannen Coach Tamara?

Een ambitieuze vrouw die dankzij diepe dalen heeft geleerd dat er niet veel nodig is om te kunnen genieten van het moois dat er is. Moeder van drie dochters en een zoon; Rosaly (17), Gwen (15), Kathleeya (7) en Febian (5) jaar oud en gelukkig getrouwd met Iwan.

Ambitie: Mannen de veiligheid en het vertrouwen geven door middel van coaching om de man te mogen zijn die zij willen zijn en daarbij overtuigingen zoals het ‘hoort’ kunnen loslaten.

Missie: Dat mannen gelukkig zijn en daardoor in staat zijn om emotioneel te verbinden met hun kinderen!

Visie: Gelukkige mannen zijn gelukkige vaders waardoor hun dochters en zonen opgroeien met met een emotionele band met hun vader, voldoende zelfvertrouwen kweken en leren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. In de opvoeding nemen mannen een hele belangrijke rol in. Een rol wat nog steeds onderschat wordt!

Verder: chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, witte zoete wijn, lippenstift, wandelen, boksen en high heels afgewisseld met sportschoenen.

Tamara Strijk is coach voor mannen en heeft een passie om hen de inzichten te geven om hun leven te veranderen. Tamara houdt van simpel en praktisch, zodat jij zonder al te veel moeite datgene in de praktijk kan brengen. Ze kan confronterend zijn, maar altijd met warmte waarin jij je nog steeds veilig voelt om jezelf te zijn. Wat dat is wat jij bij haar ontdekt; jezelf. Als coach kijk je niet te lang terug naar het verleden, maar is nu het startpunt om vooruit te gaan. Het is een sessie wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Leren voelen en gaan vertrouwen op jezelf.

Wat anderen over mij zeggen:

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker