Online Cursus

Leer jezelf beter kennen

Mannen Coach coaching Online CursusDankzij deze Online Cursus leer jij jezelf beter kennen door middel van diepgaande vragen die je aan jezelf stelt.

Regelmatig krijg ik reacties dat ik mensen laat denken met mijn posts, maar eigenlijk bedoelen ze dat ze leren voelen. Achter elk antwoord zit opnieuw een vraag en het gaat meer om het gevoel wat je krijgt bij dat antwoord, dan dat je het als juist of fout bestempeld.

Door jezelf vragen te stellen en tijd te nemen voor jouw antwoorden, zorgt ervoor dat je tot inzichten komt. Verandering begint bij een eerste kleine stap, zoals starten aan deze online cursus. Het leuke is dat je de mogelijkheid hebt om met mij jouw antwoorden te bespreken. Wat willen jouw antwoorden jou vertellen?

Er staan 14 vragen voor jou klaar! Diepgaande vragen om zelfinzicht te krijgen op jouw eigen tempo. Ook tijdens de Lockdown hoef je niet stil te gaan staan met jouw persoonlijke ontwikkeling! Wanneer je alle vragen hebt beantwoord, heb je de kans om deze met mij online te bespreken.

Doe de online cursus. Nu! Meld je aan.

Nu tijdelijke Lockdown korting! 

Tijdens de Lockdown wordt deze cursus én videobellen met Tamara aangeboden voor maar 97 euro.

Koop hier je Online Cursus

of neem contact op.