Online Training

Zorg dat je Persoonlijk kunt genieten van jouw Zakelijke Succes door jezelf beter te leren kennen.

Mannen Coach coaching Online CursusDankzij deze Online training leer jij jezelf beter kennen door middel van diepgaande vragen die je aan jezelf stelt.

Regelmatig krijg ik reacties dat ik mensen laat denken met mijn posts, maar eigenlijk bedoelen ze dat ze leren voelen. Achter elk antwoord zit opnieuw een vraag en het gaat meer om het gevoel wat je krijgt bij dat antwoord, dan dat je het als juist of fout bestempeld.

Door jezelf vragen te stellen en tijd te nemen voor jouw antwoorden, zorgt ervoor dat je tot inzichten komt. Verandering begint bij een eerste kleine stap, zoals starten aan deze online training. Het leuke is dat je de mogelijkheid hebt om met mij jouw antwoorden te bespreken. Wat willen jouw antwoorden jou vertellen?

Er staan 14 vragen voor jou klaar! Rationele vragen die ervoor zorgen dat je ze antwoord vanuit je hart. Je beantwoord de vragen in eigen tempo. Zakelijk succes hebben is leuk, maar echt genieten doe je pas als je de liefde en warmte voelt. 

Na afronding neem ik contact met je op voor een online ontmoeting en korte coaching sessie. Ik zie je snel!

Doe de online Training. Nu! Meld je aan.

Het is een investering in jezelf! 

Training én videobellen met Tamara voor maar 97 euro.

of neem contact op.

In het dagelijkse leven bleef ik zelfs na 25 jaar nog steeds vaak terug te denken aan mijn ex partner. Geen grote woede o.i.d., maar blijven omkijken begon toch opvallend te worden. Tijd om eens met een mannencoach hierover te spreken.
Bij de start van het traject kreeg ik serie vragen in te vullen over o.a. wie ben ik, wat voel ik en wat wil ik. Deze beschrijvingen te maken zorgde er al voor dat ik veel bewuster terugkeek en een stapje verder kon. Schrijf het maar eens op zodat een ander het ook kan begrijpen.
Tijdens het gesprek met Tamara over de vragen en antwoorden gesproken en dieper proberen te gaan. Voelde ok om hierover met een buitenstaander te praten.
Zonder dat suggesties van Tamara als DE OPLOSSING werden gepresenteerd was er naderhand voor mij toch een suggestie bij waarmee ik verder kan.
Tamara thanks, ik ga er mee aan de slag.
Groeten, Charly
Charly