Mijn persoonlijke levensdoel is: Elke Dag Gelukkig Zijn!

Jarenlang was ik niet gelukkig, terwijl ik 4 geweldige kinderen (16, 14, 6 en 4 jaar oud) heb en opnieuw getrouwd ben.

Nooit nam ik de kans om mezelf eens echt goed te leren kennen en was ik voornamelijk mijn gezin aan het pleasen. Er was voldoende liefde om me heen, maar ik kon het niet volledig ontvangen. Ik voelde me minderwaardig, onzeker en gebruikt, totdat ik het tij liet keren. Ik nam de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk en vond de antwoorden waar ik eindeloos naar op zoek was. Elke dag gelukkig zijn werd mijn levensdoel. Dagelijks neem ik de bewuste stappen die mij gelukkig maken. Een heel mooi proces waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Liefde, Passie en Vrijheid staan centraal in mijn leven en zijn de drie basiselementen voor mijn gelukkige leven en relatie.

Alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren wil ik doorgeven aan jou door middel van coaching. Ik vergelijk het geluksgevoel met de eerste keer rijden in een Porsche (en de 2e, 3e, 4e keer…) Het leven is een spel, jouw spel. En ik heb geleerd dat ik het spel kan spelen op mijn manier en het beheers.

Ik word er zo blij van om mensen weer te laten stralen. Ik ben uniek (net als jij), dus ook mijn coaching is uniek. Intuïtief voel ik juist hetgeen aan wat je NIET zegt. Ik hou je een spiegel voor en met alle respect voor jouw denkwijze, luister ik met mijn hart en open ik jouw hart met mijn humor.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Learn How To Play en Control The Game Of Life!