Wie is Tamara?

Moeder van 4 kinderen; 16, 14, 6 en 4 jaar oud. Gelukkig getrouwd met Iwan. Ambitie: Mannen helpen om hun emoties te uiten en zichzelf belangrijk vinden om het taboe ‘mannen huilen niet’ te verbreken. Missie: Wees de leider die je wilt zijn, zodat jij onweerstaanbaar bent voor de relaties om je heen. Visie: Zelfdoding cijfers naar beneden brengen door het taboe van geen hulp vragen te doorbreken en iedereen laten zijn zoals hij wilt zijn. 

Verder: chocolade, Porsche Cayenne Parelmoer wit, witte zoete wijn, lippenstift, wandelen, sauna

Ik ben het levende bewijs dat verandering start bij jezelf:

  • Jarenlang was ik depressief en nu ben ik zielsgelukkig
  • Eerst was ik altijd futloos en nu barst ik van de energie
  • Ik voelde me gevangen in mijn leven en voel me nu vrij
  • Mijn relatie redde ik van een (dure en pijnlijke) scheiding en ervaar nu een liefdevolle relatie
  • Na een lange zoektocht heb ik mijn Passie gevonden

Inmiddels heb ik al duizenden euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren, wil ik doorgeven aan jou door middel van coaching. Je hoeft het jezelf helemaal niet zo moeilijk te maken. Leer jezelf kennen en het is niet meer moeilijk om keuzes te maken. Ik kom vanuit de duisternis naar het licht en nu straal ik! Wil jij dit ook?

Boek een Sessie

of neem contact met me op

Real Man Dare To Talk Life!

Ik word er zo blij van om mensen weer te laten stralen. Ik ben uniek (net als jij), dus ook mijn coaching is uniek. Intuïtief voel ik juist hetgeen aan wat je NIET zegt. Ik hou je een spiegel voor en met alle respect voor jouw denkwijze luister ik met mijn hart en open ik jouw hart met humor. Uiteindelijk gaat het niet over mij, maar om jou!

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!