Coaching Traject ‘Porsche’

De diamant van alle trajecten

Mannencoach coaching voor mannen
Tamara Strijk Coaching
De Mannen Coach

Heb jij al eens in een Porsche gereden? Weet je dan nog hoe erg je daar naar uitkeek? Als een kleine jongen zo enthousiast. En is je antwoord nee? Alles is mogelijk!

De reis is zoveel belangrijker dan het uiteindelijke doel, want onbewust bereik je deze veel sneller. Je gaat namelijk meer waarderen en genieten. Met gezonde spanning kijk je uit naar iets fantastisch en de kriebels zorgen ervoor dat je er elke weer opnieuw voor gaat! Alles uit de kast halen om voor nu en altijd uit de negativiteit te klimmen en je te focussen op positiviteit.

Je kent de meest gebruikte zin vast wel (jij gebruik ‘m ook!); “ik ben er er nog niet.” Ik geloof ook niet dat het de bedoeling is dat je er bent, want dan lig je tussen 4 planken.. tot die tijd wil je alles er uit halen wat belangrijk is voor jouw authenticiteit.

Door bewustwording zorg je ervoor dat je niet meer mee maakt wat je niet meer wilt mee maken, zoals een relatiebreuk, ruzies, uitgesloten worden, je zorgen maken over de toekomst etc..

Je leert dat je zelf alles manifesteert. Eerst was dat negatief, straks positief. Je weet wel, dat droomleven.

We starten bij je opvoeding, je ouders, de overtuigingen die je hebt mee gekregen van thuis uit. De teleurstellingen die je met je mee draagt. Ik coach vanuit systemische gedachtengang en maak gebruik van oefeningen die daaruit voortkomen.

Dan volgt er een DISC analyse test, zowel op gedrag als drijfveren. Deze gaan we uitgebreid met elkaar bespreken. Hieruit volgt energie lekken, inzicht over hoe jij graag wilt dat er met je gecommuniceerd wordt, maar ook leer je communiceren met de ander zodat er meer begrip voor elkaar is.

We hebben het over grenzen verleggen en aangeven. Wát is dat nu waar jij echt naar verlangt en hoe voorkom je dat je keer op keer over je grens heengaat. Hoe zorg je dat je duidelijk bent en leert luisteren naar je lichaam en de signalen oppikt, maar ook hoe durf je andere dingen aan te gaan die je niet gewend bent. Durf buiten de hokjes te kleuren.

Aan de hand van het invullen van het Levenswiel wordt al heel snel duidelijk welke punten in je leven je graag anders manifesteert. Wat is er nu en wat is er (nog) niet. Alles wat je kunt bedenken, kun JIJ ook realiseren!

Zelfliefde, zelfacceptatie, van jezelf leren houden is de basis van een gelukkig leven. Niemand anders nodig hebben voor jouw geluk, maar het kunnen met die ander. Iemand die leeg van binnen is, heeft ook niets te geven. En toch is het de normaalste zaak van de wereld om eerst die partner te hebben, voordat je je eigen liefdestank kunt vullen. In dit onderwerp zit intimiteit, passie, seksualiteit verborgen. Weet jij wel wat dit voor jou betekent? Wat dit voor jouw relatie inhoudt? Weet jij al welke van de 5 liefdestalen jij spreekt? En die van je partner?

Hoe gaat het op je werk? Is alles mooi in balans of is je verantwoordelijkheid voor je werk groter dan je lief is en werk je meer dan dat je zou willen? Loslaten. Delegeren. Alles is te leren. Ook hier is de DISC analyse test inzichtelijk.

Hoe dan ook; deze coaching verandert je leven. Je durft meer, doordat je uitdagingen niet meer uit de weg gaat. Je gaat aan dat stuur van je eigen leven staan, zodat jij bepaalt. Je aandacht voor je Inner Circle groeit, doordat je beter weet wat en wie belangrijk zijn. Je doet dingen anders; gemakkelijker, zodat het leven leuker en vrij aanvoelt.

Alles in je leven manifesteer JIJ. Zorg dan dat het positief is, zodat je geniet van al het kleins in al dat groots.

Stap jij in?

Neem contact met me op via Whatsapp of het contactformulier!