Be The One Who You Needed When You Were Younger

Ons familiesysteem is een belangrijk onderdeel in ons leven. Systemisch gezien heeft iedereen zijn eigen plek in het gezin en organisatie en het is aan jou of jij jouw plek in neemt. Zo niet, dan gebeurt er van alles en wordt op onbewust niveau veel doorgegeven. Je hoort wel dat bijvoorbeeld criminaliteit veel voorkomt in een familie of de dood? En positief gezien de wilskracht bijvoorbeeld? Dit alles heeft betrekking op jouw doen en laten. 

Als kind hebben we vaak een gemis wat later omzet in een verlangen wanneer wij volwassen zijn en dit kan voor allerlei gedragingen zorgen. Wellicht heb je veel moeite in de liefde of heb je moeite om die baan vast te houden. Loop je continu tegen dezelfde types aan en voel je je elke leeg. Alles heeft een reden.

Door middel van een familie opstelling live, met vloerankers of tafelopstelling) wordt alles voelbaar en duidelijk voor je en samen kijken we hoe je dit in het dagelijks leven toepast. Het is een hele mooie zachte en helende manier om verder te komen dan waar je nu bent.

Soms is een opstelling helemaal niet nodig en is praten al voldoende. Soms is het fijn als boksen ingezet wordt. Je gaat in ieder geval uit je hoofd in je hart, want dat is de plek waar jij hoort te zijn! Je hart klopt namelijk altijd.