Training: Jouw eerste stappen naar verandering!

Mijn post op LinkedIn over wijzen naar jezelf en niet naar de ander bleek een groot succes! Voor mij de aanleiding om een training te geven, want zeggen is iets anders dan doen. We zijn nogal gewoonte ‘dieren’, dus hoe zorgen we dan eigenlijk die verandering voor onszelf?

Tijdens deze training ga jij Jouw eerste stappen maken. Ik hou van kleine groepen en geloof in de kracht van de combinatie mannen en vrouwen, dus ook al ben ik mannencoach, wil ik in deze training ook graag vrouwen trainen. Je leert en inspireert elkaar namelijk altijd!

Er is plek voor 8 personen en als jij erbij wilt zijn, reserveer dan snel jouw plek!

Ook jouw aanmelding hoort bij die eerste kleine stappen naar verandering en verantwoordelijkheid nemen ervoor!

Wat levert het jou op?

  • Inzichten
  • Waar zit jouw meeste ‘pijn’
  • Weten aan welk deel jij als eerste aan kan werken
  • Begrip

Praktische zaken:

Wanneer:     Dinsdag 5 november 2019

Waar:            Hoorn 77-11 Alphen aan den Rijn

Tijden:          Inloop 9:45, start 10:00 tot 13:00 uur

Investering: 50 euro exclusief BTW, inclusief lunch

Aanmelden

Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt een bevestiging en de factuur.

* zijn verplichte velden

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://TamaraStrijk.nl.nl/privacy-verklaring

Over Tamara

Jarenlang voelde ik mij niet gelukkig en straalde ik niet uit wat ik wel wilde uitstralen. Ik ben een sterke vrouw, alleen zo voelde ik mij niet. Ik ging op zoek naar manieren om gelukkig te zijn. Ik volgde de simpele adviezen op, maar deze hadden alleen maar tijdelijk effect. Neem als voorbeeld afvallen; gewicht verliezen is niet moeilijk, maar dat nieuwe gewicht behouden wel of naar de sportschool gaan en dan volhouden dat je de sportschool niet gaat sponsoren vanaf de bank.

Uiteindelijk was er voor mij 1 persoon die mij raakte en waardoor ik snapte wat mij te doen stond. Van een depressief persoon ben ik naar een gelukkig en succesvol persoon gegaan die de wens heeft om voor die ander ook die ene persoon te zijn.

Bij mij ben je veilig. Ik oordeel niet en er is geen goed of fout. Het gaat om jou!

Tamara Strijk is de beste Coach Alphen aan den Rijn

Tamara Strijk Coaching

Review: HP; ondernemer

Sommige mensen kunnen je in een half uur een inzicht geven waarvan je denkt:” Waarom heb ik dat niet eerder of zelf bedacht” . Zo’n iemand is Tamara. Sommige mensen kunnen je helder maken dat je wel keuzes bent. Dat is ook Tamara! Ik ben blij dat ik haar tegen kwam en dat ze snel de vinger op de plek wist te leggen die geen zeer leek te doen, maar van binnen toch al behoorlijk ontstoken bleek te zijn. Dank je voor de mooie ontmoeting Tamara ! Die gun ik meer mensen met vragen over zichzelf of hun relatie.

Tamara Strijk Coaching

Review: Richard; ondernemer

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.