Wie is Tamara Strijk?

Expert, Coach en Ervaringsdeskundige

Ik ben iemand die altijd in ontwikkeling is, vol met ideeën zit en sommige ook nog uitvoert. Degene die mij kennen of volgen via social media weten dat ik van alles aanpak om dat in goud te kunnen veranderen. 

Laatst zei iemand tegen mij: “iets wat jij goed kan, is opstaan”. En deze zin zegt heel veel over mij. Ik ben al aardig wat gevallen in mijn leven, maar ben nooit blijven liggen. De coach in mij deelt dat graag met anderen. Ik gun ieder zijn geluk!

Verder ben ik open, spontaan en altijd in ontwikkeling. Met veel lef en toch ook wel klotsende oksels start ik met de mooiste dingen om het mezelf eigen te maken, zoals het zijn van Hair Tattoo Artist en Coach. Dat is helemaal ik!


Mijn gezin

Het allerbelangrijkste in mijn leven zijn natuurlijk mijn 4 fantastische kinderen Rosaly (20), Gwen (18), Kathleeya (10) en Febian (8). Verder bestaat ons gezin uit Nola, onze Golden Retriever en onze katten Joy en Goldie.

Wie is Tamara verder?

Nuchter, spiritueel, gevoelig, pure chocolade, Porsche, sensualiteit, wijn, lippenstift, wandelen, boksen en high heels afgewisseld met sneakers.

Contact?

Unieke LifeCoaching Rust Balans Verbinding

Uit Je Depressie

Kom met me kennismaken en laten we eens kijken wat ik voor je kan betekenen!

Wat anderen over mij zeggen:

Fijne en open manier om iemand te laten praten. Heb geloof ik niet vaak en zolang over mezelf gepraat. Tamara neemt je mee op een reis door het verleden naar de toekomst, van familie /gezin naar werksituatie. Alles komt op een natuurlijke wijze aanbod en daar waar nodig dieper doorgevraagd. Na een sessie ben je helemaal leeg maar ga je naar huis met praktische tips en inzichten om aan te werken.

Mark; Kwaliteitsmanager uit Didam

Na een eerste telefoontje met Tamara, was een afspraak voor een eerste kennismaking snel gemaakt. Dat is wel fijn, want als je eenmaal de stap hebt gemaakt om een coach in de arm te nemen wil je ook graag snel op gesprek. Wat eigenlijk een oriënterend gesprek zou zijn, is het Tamara gelukt om mij te raken met haar inzicht en lag gelijk de vinger op de zere plek(ken). Tamara luistert heel goed en stelt je op je gemak, daardoor was het voor mij niet moeilijk om open en eerlijk te zijn en alles wat mij dwarszit of waar ik tegenaan loop bespreekbaar te maken. Dat is een groot compliment voor je `Tamara!!! Je hebt mij nu al enorm geholpen en ben blij dat ik de stap hebt genomen om naar jou te gaan.

Danny; Jeugdbeschermer uit Pijnacker