Wat klanten over mij zeggen:

1,5 uur heb ik met je gesproken en ik vind het best indrukwekkend dat je eind van het gesprek de pijnpunten duidelijk had omschreven. Ook gaf je mij tips mee om toe te passen, en tot mijn verbazing kreeg ik veel positieve reacties terug op mijn positieve gedrag. Verder snap ik dat ik het zelf moet doen maar jij hebt mij inzicht gegeven. Ik heb het erg positief ervaren en zal zeker weer eens aanschuiven. Ga je zeker aanbevelen!!

Edward; ondernemer, Akkrum Friesland

Hi Tamara, Ik vind het onwijs gaaf, dat jij mij in een roerige maar mooie tijd met jouw coaching skills hebt vergezeld. We zijn elkaar op het juiste moment tegengekomen en dankzij jouw doortastendheid heb ik beter leren kijken waar ik sta en waar ik naartoe wil. Hiervoor ben ik je erg dankbaar. Gerald X

Gerald; accountmanager, Den Haag

Ondanks dat het een eindje uit de buurt was, besloot ik te gaan. Tamara’s pad kruiste mij op mijn Linkedin pad en voelde alsof “het zo moest zijn”. In de eerste berichtjes voelde het alsof Tamara precies wist waar ik met mijn gedachten en emotie zat. Heel bijzonder omdat we elkaar nog niet ontmoet hadden. Het eerste gesprek was heel fijn, warm ontvangst en voelde meteen vertrouwd. Hierdoor was er geen drempel en kwamen we al vlot bij de knelpunten. Tamara kan mijn gevoel en gedachten heel goed onder woorden brengen, zelfs veel beter dan mezelf! Door deze vertaling van mijn eigen gevoel wordt alles helderder en word je meteen bewust van de acties die nodig zijn om mezelf uit bepaalde routines te halen. Ik ben nog niet veel mensen tegen gekomen die mijn gevoel, gedachten en emotie zo goed kunnen vertalen. Dat is heel bijzonder! Ik kan Tamara aan iedereen aanraden die op zoek is naar zichzelf. We hebben de neiging om ons in routines te verhullen, dat is makkelijk en vertrouwd, althans dat denken we. Maar de routines zijn eigenlijk ons maskers en maakt dat we niet meer onszelf begrijpen. Routines halen de uitdaging en energie weg, de energie die juist “gewoon geluk” mogelijk maakt! Tamara leert me weer wie ik zelf ben door de aangeleerde gedachten patronen te doorbreken en weer meer naar mezelf te luisteren. Dank je wel Tamara

Alan; ondernemer, België

Super leuk en diep gesprek gehad met Tamara. Zat er eerst niet helemaal op mijn gemak, maar ze wist mij goed gerust te stellen en aan het denken te zetten, en heb ik dat daarna meteen kunnen uitvoeren in de praktijk. Heeft mij zeker geholpen om bij haar aan te kloppen. Kan het aanbevelen.

Rick; service manager, Rotterdam

Tamara is een prettige, goede coach. Ze geeft me het gevoel dat alles bespreekbaar is. En dat overal een oplossing voor is als je anders durft te kijken en te handelen. Ben wie je van binnen bent. Ze helpt door goed door te vragen. Haar verhaal over haar eigen ervaringen steunt me om zelf ook veranderingen in gang te zetten en te kiezen voor zaken waar ik blij van word. Ik realiseer me dat de tijd doortikt en dat alleen ikzelf bepaal welke richting ik ga. Maar ik hoef niet alles zelf te doen: zoek samenwerking als nodig. Haar blogs inspireren me en helpen me op koers te blijven.

Jan; startende ondernemer, Breda

“Twijfelend en sceptisch in gesprek gegaan met Tamara. Verbazingwekkend hoe snel ze mij kon doordringen, andere inzichten gaf en me een spiegel kon voorhouden. Dat alles op een prettige, respectvolle manier. Ben met succes met andere invalshoeken gaan kijken. Dank je wel!”

Maurice; manager

Bij de eerste ontmoeting/kennismaking met Tamara viel mij meteen op dat Tamara zeer hartelijk is, goedlachs en zelfverzekerd, en dat zij echt heel erg goed luistert naar wat je zegt en dat ook onthoudt. Ze is echt serieus met haar vak bezig en ik had al van begin af aan de sterke indruk dat ze echt een uitontwikkeld plan heeft waar ze sterk in gelooft. Dat gaf mij het vertrouwen om het vervolgtraject met haar in te gaan. To the point, gefocust, luisterend, met een plan en overtuigd dat ze iets voor (en met) je kan bereiken. Dat is wat ik zocht en bij Tamara vond.

Alexander; ondernemer, Rotterdam

Ken je het gevoel dat het goed is? wel bij Tamara kreeg ik die ook vanaf het moment ik Tamara hebt ontmoet, het voelde goed. Tamara weet waar ze het over heeft veroordeel je niet en heeft geen behoefte om je iets op te leggen of te adviseren. ze is zelfverzekerd een weet de spijker op z`n kop te slaan, breng het met een goede lach en een stukje humor waar ik van hou. het fijne is van Tamara dat ze niet in een boekje zit te schrijven of weg gedoken zit achter een PC.. ze is er voor de volle 100% voor jou aanwezig. Iedereen die een stuk coaching of een verbetering in zijn / haar relatie zoekt kan ik maar 1 ding zeggen Tamara bellen “what you see is what you get” mij heeft het al veel inzicht en duidelijkheid gebracht.

Johnn; leidinggevende

Sommige mensen kunnen je in een half uur een inzicht geven waarvan je denkt:” Waarom heb ik dat niet eerder of zelf bedacht” . zo iemand is Tamara. Sommige mensen kunnen je helder maken dat je wel keuzes bent. Dat is ook Tamara! Ik ben blij dat ik haar tegen kwam en dat ze snel de vinger op de plek wist te leggen die geen zeer leek te doen, maar van binnen toch al behoorlijk ontstoken bleek te zijn. Dank je voor de mooie ontmoeting Tamara! Die gun ik meer mensen met vragen over zichzelf of hun relatie.

HP; ondernemer

Voordat ik naar Tamara toe ging, dacht ik dat ik voldoende focus had. Maar het kan nog duidelijker. Ik beveel Tamara aan omdat: 1) Zij mij heeft laten inzien waar mijn ideale klant zit. 2) Hoe mijn focus nog scherper kon. Tamara is plezierig in de omgang en heeft veel ervaring dat zij voor mij kon gebruiken.

Erik; ondernemer, Alphen aan den Rijn

Ik heb het als erg prettig ervaren dat je me de ruimte gaf om zelf te ontdekken wat ik nou precies bedoelde met wat ik zei. Je vroeg op de juiste momenten door en was niet dwingend in je communicatie. Het was voor mij vooral een bevestiging van het feit dat ik de juiste keus gemaakt heb om te gaan scheiden. Wat ik wel bijzonder vond was dat ik me in het gesprek met jou voor het eerst realiseerde dat het niet vast staat dat ik in moet storten. Dat kan maar het hoeft niet. Dat zorgde ervoor dat ik daar niet meer mee bezig hoefde te zijn. Weer een ” wat als” minder. En dat voelt goed. Er is al genoeg onzeker. Het consult heeft meer weer goed in mijn kracht gezet. Dat was erg prettig. Ook na het consult bleef je persoonlijk contact houden, dat waardeer ik echt.

Heleen

Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.

Karel; ondernemer, Alphen aan den Rijn

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching.
Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.

Richard; ondernemer, Amersfoort
Boek een Sessie

of neem contact op