Wat klanten over mij zeggen:

Vanaf het 1e moment stelt Tamara je op je gemak. In haar bewoordingen: dit traject wordt een feestje! Met een persoonlijke benadering, biedt ze vertrouwen, benoemt zaken zoals ze zijn, en houdt je een spiegel voor. Door gesprekken en oefeningen zorgt ze voor bewustwording en inzicht, van waaruit je verder kan bouwen. Hoewel die bewustwording niet altijd prettig is, kan ik terugkijkend bevestigen; het is inderdaad een feestje om met Tamara aan jezelf te werken! Ik kan Tamara dan ook aanbevelen aan iedereen die wil werken aan een (nog) betere versie van zichzelf.

John; Manager, Brielle

Coaching bij Tamara betekent in een vertrouwde, warme setting jezelf open kunnen stellen voor dingen die tot dan toe gesloten bleven. Tamara weet op een rustige, maar doorpakkende manier je te stimuleren om over jezelf, je gedrag en je gevoel na te denken. Ze heeft mij dan ook geholpen structuur te vinden in altijd rond malende gedachten en geholpen om mezelf inzicht te geven in oorzaken en gevolg. Je moet jezelf en je verleden beter leren kennen en onderkennen, om stappen vooruit te kunnen maken. Tamara begrijpt dat en helpt daarbij!

André; Manager, Groningen

Een ontzettende goede luisteraar en gesprekspartner, ze legt haar vinger op de juiste plek. Na een sessie vond ik zinnigheid in me waanzin. Tamara Strijk Coaching!!! In één woord……..waanzinnig!

Raoel; Ondernemer, Kampen

Paar weken geleden gesprek gehad bij Tamara over de opstart van mijn bokscoaching praktijk. Erg veel van geleerd en erg fijne ondersteuning gehad van Tamara. Warm, waardevol, praktisch, open, en kijkend naar de positieve punten en denkend in oplossingen kan ik hier weer mee op weg! Dankjewel Tamara!

Nanette; Ondernemer, Zwolle

De interesse en herkenning waren te groot om er niets mee te doen. Tamara doorzag snel de problematiek en benoemde dit zonder er doekjes om te winden. Een mooi ingekleed verhaal was ook niet wat ik nodig had, maar inzichten in mijzelf en welke effecten mijn handelen heeft, was meer nodig. In de gesprekken was snel duidelijk dat Tamara wist op welke wijze ik gecoacht moest worden. Hierdoor heb ik snel mijzelf ontwikkeld en de juiste zaken aangepakt. Met als resultaat dat ik er echt beter van geworden ben. Het leuke is dat aan het einde van ons traject dat ik een presentje kreeg met een mooie kaart en een persoonlijke tekst erop geschreven. Dit vat ook het hele proces samen dat ik heb doorlopen. Ik kan mij voorstellen dat “mannencoach” bepaalde indrukken geeft, maar het geeft niet hoe de coach zich noemt, als jij als individu er maar beter van wordt. In dit geval is Tamara erg belangrijk geweest in de verandering die ik heb doorgemaakt. Dank Tamara!

Ruben; Manager, Deventer

Ons eerste gesprek heb ik als prettig, ontspannen ervaren en op basis van gelijkheid en vertrouwen, zonder oordeel. In die setting is het ook niet vervelend om punten te bespreken, die ik wellicht voor een ander verborgen zou houden uit schaamte of trots. Alleen zo kun je tot de kern komen en werken aan herstel en vooruitgang. Het heeft mij in dat ene gesprek al gebracht dat ik een bevestiging kreeg dat ik er mag zijn, mag voelen en niet wordt veroordeeld. Dat voelt als een bevrijding en een enorme boost om verder te gaan op het pad van zelfbewustzijn,  voelen en er zijn. Tamara is zeker een aanrader en een sterke persoonlijkheid die je op de juiste snaar weet te raken en te lezen. Dank je wel Tamara dat ik je heb mogen ontmoeten.

Arjan; Manager, Zutphen

Contact?

Unieke LifeCoaching Rust Balans Verbinding

Uit Je Emoties

Ik heb Tamara gebeld en gevraagd of ze me kan helpen. Ik heb haar verteld dat ik veel in mijn hoofd zit en dat ik iemand zoek die me weer in contact kan brengen met mijn hart en buik .
Tamara heeft aangegeven dat ze daar wel raad mee weet en zijn een vip traject begonnen .
Door de gesprekken en oefeningen maak je stapjes , soms grote soms kleine en soms val je stil en coached ze je weer in beweging .
De barrières die zijn opgeworpen in de jaren breek je niet zomaar af . Tamara helpt je te begrijpen en in te zien waar je aan kunt werken en geeft je gereedschap om ermee aan de slag te gaan .
Tamara is begripvol werkt systematisch en heeft kennis van zaken en spreekt uit eigen ervaringen.
Als je kamt met verborgen depressie en heb je de gedachten dat je niets meer kunt voelen dan kan ik Tamara ten zeerste aanraden om je te begeleiden !

Alex, Ondernemer, IJmuiden
Voordat ik naar Tamara toe ging, dacht ik dat ik voldoende focus had. Maar het kan nog duidelijker. Ik beveel Tamara aan omdat: 1) Zij mij heeft laten inzien waar mijn ideale klant zit. 2) Hoe mijn focus nog scherper kon. Tamara is plezierig in de omgang en heeft veel ervaring dat zij voor mij kon gebruiken.
Erik; ondernemer, Alphen aan den Rijn
Super leuk en diep gesprek gehad met Tamara. Zat er eerst niet helemaal op mijn gemak, maar ze wist mij goed gerust te stellen en aan het denken te zetten, en heb ik dat daarna meteen kunnen uitvoeren in de praktijk. Heeft mij zeker geholpen om bij haar aan te kloppen. Kan het aanbevelen.
Rick; service manager, Rotterdam
1,5 uur heb ik met je gesproken en ik vind het best indrukwekkend dat je eind van het gesprek de pijnpunten duidelijk had omschreven. Ook gaf je mij tips mee om toe te passen, en tot mijn verbazing kreeg ik veel positieve reacties terug op mijn positieve gedrag. Verder snap ik dat ik het zelf moet doen maar jij hebt mij inzicht gegeven. Ik heb het erg positief ervaren en zal zeker weer eens aanschuiven. Ga je zeker aanbevelen!!
Edward; ondernemer, Akkrum Friesland
Ik kwam bij Tamara in een periode dat ik zoekende was naar wie ik nu echt ben en waar ik als man voor sta. Door mij de juiste vragen te stellen werd dit tijdens de sessies steeds helderder. Hierdoor kreeg ik inzicht in niet gewenste patronen en manieren van denken. Door deze aan te pakken en te vervangen voor gewenste patronen en een andere manier van denken groeide ik met elke sessie die ik bij Tamara heb gevolgd. Je komt bij Tamara niet weg met ja maar…….. en ja dat doet af en toe pijn en daar zit nou juist de groei. Ik beveel haar dan ook van harte aan voor mannen die op zoek zijn naar iemand die hun een spiegel voor houd en zegt waar het op staat zodat zij kunnen groeien als mens en jarenlang opgebouwde ongewenste patronen in een paar sessies voor eens en altijd kunnen veranderen.
Wouter; Ondernemer uit Apeldoorn
Bij de eerste ontmoeting/kennismaking met Tamara viel mij meteen op dat Tamara zeer hartelijk is, goedlachs en zelfverzekerd, en dat zij echt heel erg goed luistert naar wat je zegt en dat ook onthoudt. Ze is echt serieus met haar vak bezig en ik had al van begin af aan de sterke indruk dat ze echt een uitontwikkeld plan heeft waar ze sterk in gelooft. Dat gaf mij het vertrouwen om het vervolgtraject met haar in te gaan. To the point, gefocust, luisterend, met een plan en overtuigd dat ze iets voor (en met) je kan bereiken. Dat is wat ik zocht en bij Tamara vond.
Alexander; Ondernemer uit Rotterdam

Na langdurig twijfelen toch een reactie gedaan naar Tamara. Gezien eerdere ervaringen met hulpverlening en coaching had ik mij lange tijd geleden al voorgenomen hier nooit meer gebruik van te willen maken. Van nu af aan mijn eigen boontjes doppen! Via LinkedIn kwam ik op bijdrages van Tamara terecht en deze pakten mij vanaf het eerste moment. Herkenbaarheid, uitgaan vanuit de man en met name de oprechtheid voelde ik door haar bijdrages heen. Ik heb haar website bezocht en raakte toen ook oprecht geïnteresseerd in haar manier van aanpak hoe zij de coaching geeft. Toch overstag gegaan omdat het zo goed aanvoelt. Inmiddels heb ik mijn eerste sessie gehad. Veiligheid en vertrouwen heb ik vanuit Tamara ervaren om mijn verhaal te doen. Gelachen! Tamara is open en eerlijk in haar zeggen en doen en het voelt nu al heel goed om een doortastende steun in de rug te hebben. Daarbij heb ik nu na een sessie al verkwikkende nieuwe inzichten gekregen. Dat geeft mij weer vertrouwen om verder met Tamara de spreekwoordelijke zee in te gaan.

Bjorn; sociotherapeut uit Apeldoorn

Vandaag de eerste bijeenkomst gehad. Spannend om bij een totaal onbekende mijn verhaal te doen met als doel er zelf beter van te worden. Bij binnenkomst neemt Tamara gelijk de spanning weg. Ze is toegankelijk en haar houding en kalmte bracht de spanning tot gezonde hoogte. Vanuit een ontspannen huis-tuin-en-keuken-praatje zijn we langzaamaan aan de slag gegaan. Erg fijne kick-off en op naar de volgende sessie.

Ruben; Team Manager uit Schalkhaar

De eerste sessie raakte jij precies de gevoelige snaar, ik zat in een slachtofferrol, zag het op dat moment ook niet meer zitten, na zoveel jaren bij zoveel verschillende coaches, psychiaters enz. Nu besef ik dat ik die stapjes nodig had om de volgende stap met jou te kunnen zetten. Dat je me ook appt tussendoor was erg fijn, dus niet alleen die uren dat ik bij je op kantoor ben, maar voor je gevoel is er 24/7 iemand die achter je staat waar je je verhaal bij kwijt kunt en die je niet veroordeeld. Maar het allerbeste wat je doet is niet erin mee gaan dat je zielig bent, en dat t wel goed is hoe t nu gaat en dat je goed bent, je bent zoveel meer dan die slachtoffer. Maar je moet het wel zelf DOEN!

Hendrik-Jan; Ondernemer uit Nieuwkoop
Ondanks dat het een eindje uit de buurt was, besloot ik te gaan. Tamara’s pad kruiste mij op mijn Linkedin pad en voelde alsof “het zo moest zijn”. In de eerste berichtjes voelde het alsof Tamara precies wist waar ik met mijn gedachten en emotie zat. Heel bijzonder omdat we elkaar nog niet ontmoet hadden. Het eerste gesprek was heel fijn, warm ontvangst en voelde meteen vertrouwd. Hierdoor was er geen drempel en kwamen we al vlot bij de knelpunten. Tamara kan mijn gevoel en gedachten heel goed onder woorden brengen, zelfs veel beter dan mezelf! Door deze vertaling van mijn eigen gevoel wordt alles helderder en word je meteen bewust van de acties die nodig zijn om mezelf uit bepaalde routines te halen. Ik ben nog niet veel mensen tegen gekomen die mijn gevoel, gedachten en emotie zo goed kunnen vertalen. Dat is heel bijzonder! Ik kan Tamara aan iedereen aanraden die op zoek is naar zichzelf. We hebben de neiging om ons in routines te verhullen, dat is makkelijk en vertrouwd, althans dat denken we. Maar de routines zijn eigenlijk ons maskers en maakt dat we niet meer onszelf begrijpen. Routines halen de uitdaging en energie weg, de energie die juist “gewoon geluk” mogelijk maakt! Tamara leert me weer wie ik zelf ben door de aangeleerde gedachten patronen te doorbreken en weer meer naar mezelf te luisteren. Dank je wel Tamara
Alan; ondernemer, België

Zojuist een coachingstraject van 6 maanden met voldoening afgesloten. Tamara heeft mij geleerd om mezelf meer open te stellen voor anderen en nieuwe situaties door niet meer krampachtig aan resultaten vast te houden. Hierdoor heb ik de vicieuze cirkel van teleurstelling en gevoel van afwijzing doorbroken. Nu weet ik waar mijn grenzen zijn en waar ik als persoon voor sta. Ik voel mij vrijer en om dit ook te uiten wat (verbazingwekkend) mooie situaties oplevert en een hechtere band met mijn gezinsleden. Het heeft mij niet alleen privé, maar ook op zakelijk gebied veel gebracht! Ik beveel Tamara aan als je op zoek bent naar een coach die ‘grote’ dingen praktisch maakt, waardoor je snel in actie stand komt. Ze is relativerend, direct, to the point en geeft je het vertrouwen om alles bespreekbaar te maken.

Paul; Ondernemer, Utrecht

Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching.
Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.

Richard; Ondernemer uit Amersfoort
Na een eerste afspraak bij Tamara kreeg ik erg praktische tips gehad hoe met mijn burn-out om te gaan en meer in mijn kracht te komen, er is natuurlijk een punt waarop ik weer het arbeidsproces inga, hierin wil ik niet dezelfde fouten maken. Tamara geef tin het eerste gesprek ook duidelijkheid gegeven hoe ik hierin terecht ben gekomen, wat echt belangrijk is in het leven en waar ik me op kan richten. Ik kan Tamara enorm aanbevelen als coach, je merkt dat ze levenservaring heeft en weet waar ze het over heeft.
Karel; ondernemer, Alphen aan den Rijn
Twijfelend en sceptisch in gesprek gegaan met Tamara. Verbazingwekkend hoe snel ze mij kon doordringen, andere inzichten gaf en me een spiegel kon voorhouden. Dat alles op een prettige, respectvolle manier. Ben met succes met andere invalshoeken gaan kijken. Dank je wel!
Maurice; manager

“Waarom heb je een coach helemaal in Alphen aan de Rijn ?”, werd mij gevraagd. Omdat ik af ben gegaan op de reviews op haar website. Ook omdat ik het, achteraf bezien, prettig vond om anderhalf uur heen , en anderhalf uur terug te rijden; mijn gedachten ordenend op wat komen ging, danwel herkauwend wat wij besproken hadden….

Eén review klopte per definitie al: bij de eerste kennismaking voelde ik mij thuis, gehoord en op mijn gemak bij Tamara. Al vanaf de eerste minuut. Ik kon mijn verhaal doen en mijn worsteling uit de doeken doen, zonder dat Tamara oordeelde of veroordeelde. Al snel legde Tamara de vinger op de zere plek. Dat was confronterend en pijnlijk, maar tegelijkertijd ook prettig en fijn.

Twee dagen na het eerste bezoek opende ik ’s ochtends Linkedin en las ik de nieuwe column van Tamara…. Dat was “mijn” column, mijn verhaal. Spijker op zijn kop en met veel liefde geschreven. En ja, discreet geschreven 😉.

Na dat eerste bezoek ben ik een traject ingegaan met Tamara. Dat traject heeft mij veel gebracht. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Was het een makkelijk traject ? Nee. Het was confronterend, emotioneel. Maar ook hebben we samen gelachen. Ik heb moeilijke keuzes gemaakt, die ik “daarvoor” niet voor mogelijk had gehouden. Was ik er na afloop van het traject ? Nee, want mijn groei en ontwikkeling ging verder. Wel heb ik mijzelf terug gevonden; ik ben de man geworden die ik diep van binnen al was; een heel bijzonder mooi mens.

Recent lag er onverwachts een kaartje in mijn brievenbus. Een kaartje van Tamara om mij een hart onder de riem te steken. Mooi. Life is good !

Marc, Manager

Marc, Manager

Na lang twijfelen de stap genomen om een afspraak met Tamara te maken. Tijdens de heenreis vanuit Friesland genoeg tijd om na te denken, te twijfelen, en gespannen te zijn. Eenmaal binnen bij Tamara blijkt dat hier geen enkele reden voor is. Samen het gesprek begonnen, waarbij ik mij direct helemaal op mijn gemak voelde en de twijfels en spanning weg waren. Na een eerste inleiding weet Tamara al snel heel goed de vinger op de zere plek te leggen. Tamara is direct in de communicatie, maar wel op een rustige en respectvolle manier wat een goed gevoel geeft. Na 1,5 uur te hebben gesproken ben ik opgelucht en met veel plezier terug naar huis gereden. De twijfel en spanning van de heenreis heeft plek gemaakt voor veel enthousiasme om het vervolgtraject met Tamara aan te gaan.

Jan Marco; Ondernemer uit Friesland
Tamara is iemand die haar werk erg goed doet en kent. Je voelt je bij haar op je gemak wat ik ook erg belangrijk vind. Ze is zuiver en kan al bij een sessie erg diep in je gevoelens kijken en al gelijk een beginnend resultaat kan boeken zodat je dingen beter/positiever en anders bekijkt.Een absolute aanrader voor iedereen die even een goede duw in de juiste richting nodig heeft in het leven. En geloof mij de eerste stap om haar te benaderen is geen hoge drempel. En haal al na de eerste sessie het resultaat dat ik meer energie heb.
Merlijn; Chekfkok uit Midwout

Ik vind je een fantastisch mens! Je was voor mij net dát wat ik nodig had.. de spiegel waardoor ik mezelf (weer) kon zien.. en mezelf in liefde omarmen.. Je bent niet van de voorzichtige aanpak .. je zegt waar het op staat en bovenal.. je liet me nadenken.. En wellicht voor mij het allerbelangrijkste.. je kon het tempo van mijn gedachten , de ‘van-de-hak-op-de-tak-en-weer-terug’ en daardoor chaotische gedachtenstroom bij houden .. en zelfs ontwarren waar ik dat zelf niet kon. Dank je wel!

Yvonne; ondernemer, Beets
Hi Tamara, Ik vind het onwijs gaaf, dat jij mij in een roerige maar mooie tijd met jouw coaching skills hebt vergezeld. We zijn elkaar op het juiste moment tegengekomen en dankzij jouw doortastendheid heb ik beter leren kijken waar ik sta en waar ik naartoe wil. Hiervoor ben ik je erg dankbaar. Gerald X
Gerald; accountmanager, Den Haag

Zojuist een coachingstraject van 6 maanden met voldoening afgesloten. Tamara heeft mij geleerd om mezelf meer open te stellen voor anderen en nieuwe situaties door niet meer krampachtig aan resultaten vast te houden. Hierdoor heb ik de vicieuze cirkel van teleurstelling en gevoel van afwijzing doorbroken. Nu weet ik waar mijn grenzen zijn en waar ik als persoon voor sta. Ik voel mij vrijer en om dit ook te uiten wat (verbazingwekkend) mooie situaties oplevert en een hechtere band met mijn gezinsleden. Het heeft mij niet alleen privé, maar ook op zakelijk gebied veel gebracht! Ik beveel Tamara aan als je op zoek bent naar een coach die ‘grote’ dingen praktisch maakt, waardoor je snel in actie stand komt. Ze is relativerend, direct, to the point en geeft je het vertrouwen om alles bespreekbaar te maken.

Paul; ondernemer, Utrecht
Tamara sluit haar email communicaties doorgaans af met “een stralende groet”. Bij kennismaking geeft zij een stralende begroeting, die gelijk een krachtige en positieve energie geeft en vertrouwen wekt. Ze had snel een “plaatje” van mij en wist daarbij de vinger te leggen op een aantal pijnpunten en blokkades; deze inzichtelijk en bespreekbaar te maken.
Ingrid; werkzoekende, Rotterdam
Ken je het gevoel dat het goed is? wel bij Tamara kreeg ik die ook vanaf het moment ik Tamara hebt ontmoet, het voelde goed. Tamara weet waar ze het over heeft veroordeel je niet en heeft geen behoefte om je iets op te leggen of te adviseren. ze is zelfverzekerd een weet de spijker op z`n kop te slaan, breng het met een goede lach en een stukje humor waar ik van hou. het fijne is van Tamara dat ze niet in een boekje zit te schrijven of weg gedoken zit achter een PC.. ze is er voor de volle 100% voor jou aanwezig. Iedereen die een stuk coaching of een verbetering in zijn / haar relatie zoekt kan ik maar 1 ding zeggen Tamara bellen “what you see is what you get” mij heeft het al veel inzicht en duidelijkheid gebracht.
Johnn; leidinggevende

Tamara heeft de gave om je in zeer korte tijd een heldere (figuurlijke) spiegel voor te houden en je uit te dagen om brutaal eerlijk naar jezelf te kijken. Vanuit die persoonlijke bewustwording biedt ze handvaten waardoor je verandering ook echt gaat doen!

Anita; ondernemer, Utrecht

Tamara bracht me door mooie vragen tijdens onze 1e sessie als snel tot een kern thema van me. Ze biedt een veilige omgeving waarin ze met goede vragen me leidde tot voor het eerst herkennen van een patroon en een gewoonte en me uitnodigde om deze gewoontes in mijn handelen en overtuigingen te heroverwegen. Erg blij met haar inbreng. Het geeft een gevoel van vertrouwen voor vervolgafspraken.

Martin; Manager uit Rijswijk

Tamara is een fijne, open en duidelijke gesprekspartner. Zij is in staat je een spiegel voor te houden zonder dat ze een oordeel geeft en heeft. Dit maakt dat je snel de diepte in kan gaan. Ze heeft prachtige inzichten weten duidelijk te maken. Het heeft er in geresulteerd dat ik geen energie meer weg laat lekken naar ‘oud zeer’ of niet interessante zaken/mensen.  Alles wat je ooit gelezen of gehoord hebt wat ik nog niet volledig kon implementeren lukt nu wel. En dat geeft energie!
Als je nog twijfels hebt voor een sessie met Tamara: doe er 1! Cadeautje voor jezelf. Ik kan na 1 sessie weer verder en zal als ik weer merk dat ik vastloop ergens,  haar zo weer bellen voor een volgende sessie. Maar, eigenwijs en daadkrachtig als ik ben, denk ik dat ik voorlopig echt alleen verder ga. Het is fijn te weten dat zij er voor mij is mocht dat nodig zijn.

Jet; Sales Manager uit Hilversum

Tamara is een prettige, goede coach. Ze geeft me het gevoel dat alles bespreekbaar is. En dat overal een oplossing voor is als je anders durft te kijken en te handelen. Ben wie je van binnen bent. Ze helpt door goed door te vragen. Haar verhaal over haar eigen ervaringen steunt me om zelf ook veranderingen in gang te zetten en te kiezen voor zaken waar ik blij van word. Ik realiseer me dat de tijd doortikt en dat alleen ikzelf bepaal welke richting ik ga. Maar ik hoef niet alles zelf te doen: zoek samenwerking als nodig. Haar blogs inspireren me en helpen me op koers te blijven.

Jan; startende ondernemer, Breda
Sommige mensen kunnen je in een half uur een inzicht geven waarvan je denkt:” Waarom heb ik dat niet eerder of zelf bedacht” . zo iemand is Tamara. Sommige mensen kunnen je helder maken dat je wel keuzes bent. Dat is ook Tamara! Ik ben blij dat ik haar tegen kwam en dat ze snel de vinger op de plek wist te leggen die geen zeer leek te doen, maar van binnen toch al behoorlijk ontstoken bleek te zijn. Dank je voor de mooie ontmoeting Tamara! Die gun ik meer mensen met vragen over zichzelf of hun relatie.
HP; ondernemer