BoksCoaching Jeugd

Boks je Krachtig voor Kinderen en Ouders

Bokscoaching voor de jeugd is een mooie manier om emoties te reguleren. Je bent in beweging, waardoor je hoofd op dat moment geen loopje met je neemt. Je bent een uur lang positief bezig met Mentaal Fit zijn op een leuke en uitdagende manier. 

Kinderen van tegenwoordig lijken wel wijzer geboren te worden. Ze leven in een snelle wereld met veel onrust, maar ook met ouders die zelf patronen aan het doorbreken zijn. Ouders die ook veel aandacht aan zichzelf besteden om trauma’s te helen. Je wilt namelijk dat je kind het beter of anders krijgt dan jij. 

Mijn boksCoaching leert kinderen meer zichzelf te accepteren en anders naar situaties te kijken. Op een positieve wijze benader ik jouw kind en leer ik hem of haar iets met een mooie boksoefening.

Het gaat over weerbaarheid, grenzen, openstellen en vertrouwen.

BoksCoaching zorgt ervoor dat je Mentaal Fit(ter) wordt, niet zozeer fysiek. Bij mij leer je dan ook niet de techniek van het boksen.

Boks Coaching voor jeugd
BoksCoaching voor Jeugd en ouders
Bokscoaching voor jeugd

Wanneer schakel je BoksCoaching in?

  • Als het vertrouwen is kwijtgeraakt in zichzelf en de mensen om hem of haar heen
  • Als emoties de overhand nemen in situatie, zoals boosheid, frustraties en angsten
  • Als het zelfvertrouwen vergroot mag worden
  • Als praten lastig is
  • Als boksen leuk gevonden wordt

Er zijn GEEN wachtlijsten en iedereen wordt zo snel mogelijk geholpen. Je kunt als particulier rechtstreeks contact opnemen en ook als organisatie. Ik sta altijd open voor mooie samenwerkingen. Ik houd van korte lijntjes en geen ingewikkeld gedoe. De gesprekken tussen mij en het kind zijn vertrouwelijk, maar de ouder(s) worden er zeker bij betrokken en uitgenodigd om een sessie mee te doen.

Wil je als ouder aan de slag met jezelf of hebben jullie een aantal sessies samen nodig om de verbinding sterker te maken, dan gaan we dit zeker doen! 

Neem contact op voor meer informatie en te bespreken of BoksCoaching gepast is.