Een Succesvolle Business

Begint met een Succesvolle Jij

Leer Ondernemen vanuit Flow

Ondernemen vanuit FlowDe keuze om voor jezelf te beginnen betekent niet dat je dan ook direct zakelijk succesvol bent! Voor een lange tijd kom je er leuk mee weg, maar er komt altijd een moment dat wat je deed niet meer werkt. Je loopt dan keihard tegen jezelf aan!

Je hebt jezelf trucjes aangeleerd om nieuwe opdrachten binnen te halen en de trucjes zijn bekend geraakt. Het is tijd om te ondernemen vanuit je hartsverlangen en passie om te kunnen groeien naar succes! 

Het start altijd bij jou. Men roept in ondernemersland dat het gaat om de ideale klant, maar het gaat om jou! Hoe jij er in staat. Hoe zuiver je bent. Hoe graag je de ander vanuit je hart verder wilt helpen. Het gaat over de manier hoe jij jezelf of je product verkoopt. 

Succes komt voort uit flow. Het is niet wat je de ander verteld, maar hoe je het vertelt! Onbewust sein je ontzettend veel signalen uit wat onbewust wordt opgemerkt op je klant. Hoe echter jij bent, hoe echter het contact is met je klant.

En dat is kwetsbaar. En wellicht eng voor jou. 

Ondernemen vanuit Flow

Wanneer herken je een ondernemer die handelt vanuit Flow?

 • Hij heeft Charisma
 • Hij maakt zich geen zorgen over de koop
 • Hij staat in zijn Kracht
 • Hij straalt Vreugde & Rust uit
 • Mensen zijn graag in zijn buurt
 • Er is totaal geen stress aanwezig

Iemand die onderneemt vanuit Flow heeft geen trucjes of technieken nodig. Hij gaat er vanuit dat alles in orde is. Hij blijft trouw aan zichzelf. Hij heeft geen angsten, maar werkt vanuit innerlijke kracht.

Wanneer onderneem je vanuit Flow?

 • Het is een soort hemels gevoel
 • Het is een gevoel van vervulling en Kracht
 • Je wenst op dat moment niets anders meer
 • Totaal zijn zonder verlangen
 • Je kent diepe vrede
 • Je hebt vertrouwen in het leven

Flow Ondernemers zijn altijd bezig met zichzelf te verbeteren en niet om anderen te veranderen. Het gaat niet om wat je denkt, maar wel met welke attitude je iets denkt. Alles is Energie!

Kiezen voor Flow is kiezen voor een leven waarin je in verbinding blijft met jouw Innerlijke Kracht. Dit kan alleen wanneer je accepteert dat je op de meeste dingen geen invloed hebt en dat het niemand helpt om je er druk over te maken. Uit je innerlijk kracht ga je oordelen en uit verbinding met de ander. Je projecteer jouw gevoelens op de ander, waardoor je niet meer helder kunt waarnemen. 

Wat heb je te doen?

Werken aan jezelf! Het lijden in jezelf op te lossen door coaching en healing. Niet geheelde delen heb je in flowstaat te brengen door er aandacht aan te besteden. Je hebt je hart open te houden, terwijl onze oude pijn het reactief wilt sluiten.

“Het is onmogelijk te beschikken over de kracht die alle vormen van succes bepaalt als je niet ontdekt wie je echt bent” Napoleon Hill

Kosten

Transformerende business coaching door succes te creëren vanuit Flow is een investering waard! 

Het kost je 7777 excl btw voor een jaartraject om te leren ondernemen vanuit Flow. Het mooiste cadeau daarbij is dat je leert om in flow te leven.

Betalen in termijn is mogelijk.