Coaching voor Koppels

It Takes Two To Dance The Tango

Jullie zitten samen in een zware storm en hebben besloten om hier sterker uit te komen. Beiden zijn jullie gewild om tijd te spenderen aan iets wat gebroken is. Jullie begrijpen dat het niet één persoon is die deze relatie draagt, maar jullie beiden. En mocht het dan toch zo ver komen om uit elkaar te gaan, dan kan het in ieder geval op goede voet.

Vaak beseft de man pas wanneer de relatie echt niet meer is zoals hij wilt als de seks in de relatie uitblijft. Voor de vrouw geldt ditzelfde wanneer de emotionele betrokkenheid ver te zoeken is. En met dit gemis gaat het jullie niet lukken om het zelf te lijmen. Er is teveel afgebrokkeld en de stukjes zijn te klein geworden. Het past gewoon niet meer. 

Het is een uitdaging om twee mensen die zover uit elkaar staan dichterbij elkaar te brengen en wat doe ik dit graag! Ik geloof namelijk wél in de liefde. En geloof mij, ook ik heb mijn porties gehad hierin. En echt, zelfliefde is dé basis.

We gaan aan de slag met jullie liefdestaal én het vertrouwen in elkaar. We geven aandacht aan pijnen en verdriet en helen dit.  Jullie gaan mooie opdrachten samen doen om de verbinding weer met elkaar te voelen. Jullie gaan beter met elkaar communiceren doordat er een veiligheid is gecreëerd. 

Jullie gaan hier sterker uitkomen als persoon én als koppel! Denk ook eens wat dit doet voor jullie kinderen, sociale leven en werk! Alles is energie en liefde is de basis voor alle overvloed die je maar kunt bedenken.

Wacht niet langer en maak jullie eerste afspraak!

Kosten

Liefde in Overvloed Creëren!

Het Goud in Elkaar ontdekken. Dat wil je toch?!

De kosten voor deze reis die jullie samen maken kost 10000 euro exclusief BTW voor 12 maanden coaching

Om deze liefde in overvloed te creëren krijgen jullie een op maat gemaakte coaching en kunnen jullie ook afzonderlijk bij mij terecht. Niet om over de ander te klagen, maar om oude pijnen te helen, waardoor je innerlijk steeds krachtiger wordt. 

Je relatie een Boost geven!

Continu komt hetzelfde onderwerp terug in jullie gesprekken en jullie komen er samen niet uit. Jullie blijven hangen en begrijpen ergens elkaars standpunt wel, maar het gevoel wilt er niet aan mee. Kom je relatie een Boost geven en loop meer verbonden de deur weer uit. De sessie zal 3-4 uur in totaal duren.

De kosten voor deze boost is 1111 exclusief BTW

Het is prettig om met een professional derde persoon erbij het gesprek aan te gaan. Ook zullen er diverse oefeningen ingezet worden. Liefde overwint alles, dus tijd om deze liefde tussen elkaar een boost te geven. Boek een Boost sessie en ga in verbinding met elkaar naar huis.