DISC Programma

een Analyse en Drijfveren test

Een bewezen test die inzichten geeft over jezelf én de ander!

Het DISC Programma bestaat uit een Gedrags- en Drijfveren analyse test én Persoonlijke Coaching, zodat jij jezelf en die ander beter leert begrijpen.

Want waarom zegt Carolien zo ontzettend weinig en Patrick weer te veel? Waarom krijgt mijn partner stress als ik haar onverwachts mee vraag mee te gaan? Waarom heeft Piet altijd zo moeite met veranderingen?

Zo zijn er zoveel gedragingen die iets vertellen over iemands basiskleur en responskleur(en). Vele gedragingen kunnen met DISC beter begrepen worden. Het laat zien wat ons motiveert, wat we doen, wat we denken en op welke manieren we onze doelen willen bereiken. De ene is meer taakgericht en de ander meer op mensen gericht. En dan hebben we ook nog te maken met introvert en extravert gedrag.

Niemand wordt in hokjes geplaatst, want het heeft geen waardeoordeel. Elke kleur heeft zijn kracht en zijn valkuilen. DISC is een methode die je helpt door te focussen op de juiste communicatie, dit zorgt voor meer wederzijds begrip en samenwerking.

DISC - Tamara Strijk

De kleuren van DISC staan voor het volgende:

Rood – Dominant

Geel – Invloed

Groen – Stabiliteit

Blauw – Conformiteit

Wil jij de ander beter begrijpen? Begrijp dan eerst jezelf.

De test is geschikt voor ieder die vastloopt op bepaalde vlakken. Het geeft inzichten waar jouw behoeftes liggen én wat de ander nodig heeft om gemakkelijker te kunnen communiceren met jou.

DISC kun je toepassen in je Prive leven en in het Bedrijfsleven! Waar ligt jouw voorkeur? Wil je gemakkelijker communiceren met je partner óf met je collega’s en of medewerkers?

Hoe kan ik mij Aanmelden en Starten met het DISC Programma?

Stap 1: Stuur mij een WhatsApp bericht of vul het contactformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen.

Stap 2: Na ons contact en betaling krijg je de link om De DISC test in een aantal minuten online te maken.

Stap 3: Je ontvangt de gedrag -en drijfveren analyse in je inbox.

Stap 4: Deze bespreken we zeer uitgebreid tijdens het Persoonlijke DISC gesprek dat we in ons eerste contact hebben gepland.

Jouw Investering:

333 euro exclusief BTW