Gratis om te downloaden

E-boek: Bereik je Doel in 5 Stappen.

Frustrerend is het als je maar niet bereikt wat je wilt bereiken. Met dit 5-stappenplan lukt het jou wel om je doel te bereiken! Don’t be afraid of who you are! Be a Leader.

Download hier

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara
Mannen Coach Coaching Boks

Doe de Verborgen Depressie Test!

Wat men aan de buitenkant ziet, dat is niet wat jij van binnen voelt. Je speelt een rol, doet alsof.. maar je hebt het zelf geeneens meer door..

Doe hier de test of jij je herkent in een Verborgen Depressie.

Artikel in Vrouw (Telegraaf)

In de vaderdag editie van het blad Vrouw staat een kort interview.

Een mannencoach, wat is dat?

“Ten eerste is het superleuk! Verder kunnen we er een moeilijk verhaal van maken, maar ik coach dus mannen. Dat zijn net mensen, zeg ik altijd maar, en ook zij vinden het fijn om bij mij hun verhaal te doen, omdat ze al langere tijd met dingen lopen.”

Waarin verschillen hun problemen met die van vrouwen?

“Niet. Alleen zijn mannen misschien wat analytischer en praktischer. Degenen die bij mij komen, hebben moeite om hun emoties te uiten doordat ze ‘alles’ rationeel benaderen, maar uiteindelijk komen ze zichzelf keihard tegen. Dan wordt het tijd te luisteren naar wat hun hart vertelt.”

Je doet aan bokscoaching.. is dat iets als mep je agressie eruit?

“Nee, dat niet. Tijdens het boksen is het vaak makkelijk praten, doordat je direct geconfronteerd wordt met het gedrag dat je vertoont door vastgeroeste patronen. Bij sommige oefeningen valt dat meteen op. Vaak hoef ik het niet eens te zeggen, maar merken ze het zelf al.

Waarom richt jij je juist op mannen?

“Kwetsbaarheid is kracht en juist mannen hebben moeite om hun kwetsbaarheid te tonen. Er zijn nog vele taboes die doorbroken moeten worden en daar draag ik graag aan bij.”

Documentaire Waarom bleef je niet voor mij?

In deze documentaire (20 min) vertellen vier kinderen (10-14 jaar) wat het men hen doet dat hun vader zelfmoord heeft gepleegd. Een jongen zegt dat zijn leventje best verpest is.. Een meisje die blij doet, maar helemaal niet blij is. Indrukwekkend. Je ziet de documentaire ‘Waarom bleef je niet voor mij? hier.