Healy Yourself!

Sinds mijn gebruik van Healy ben ik Fysiek & Mentaal nóg sterker geworden, waardoor ik minder overprikkeld ben en mijn energiebalans hoog houd.

Healy ondersteunt jouw Fysieke en Mentale balans, dankzij frequentie therapie voor thuisgebruik. Jouw lichaam is in staat om zelf te herstellen. Uit onderzoek is gebleken dat vele chronische en acute aandoeningen kunnen ontstaan wanneer de spanning in onze celmembranen daalt. Healy meet de energieproductie van jouw cellen en herstelt deze met frequentie gemoduleerde microstroom.

Wanneer jouw energieproductie in jouw cellen niet optimaal is, ontstaan er allerlei klachten. Klinkt best logisch eigenlijk! Het is ‘gewoon’ geworden om je lichaam te ondersteunen of te herstellen met medicatie, maar steeds vaker gaat men op zoek naar een andere manieren.

Als ik voor mezelf spreek, dan ondersteunt de Healy mij op meerdere vlakken. Mijn energie niveau is iets waarbij ik als sensitief persoon altijd wel bewust van ben. Mijn ‘problemen’ met mijn hormonen zijn voor een groot deel opgelost.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Ik adviseer mijn klanten om Healy ter aanvulling op de coaching te gebruiken om nog mooiere en sneller doorbraken te hebben.

Healy schaf je aan vanaf 500 euro inclusief BTW. Een eenmalig uitgave waar je levenslang plezier van hebt.

Houd jezelf gezond en geloof in zelf herstel van je lichaam door middel van frequentie therapie. Stress is de allergrootste oorzaak van ‘defecten’ op energie niveau. Wees meer ontspannen met Healy.

 

Contact?

Unieke LifeCoaching Rust Balans Verbinding

Uit Je Emoties

Only Online verkoop

Wil je documentatie over Healy ontvangen? Vraag deze aan. Vul dan hier je gegevens in, dan neem ik contact met je op! In de documentatie lees je welk Healy programma voor jou het meest geschikt is.

Wil jij direct jouw energie herstellen in jouw lichaam en je klachten verminderen? Koop hier jouw Healy. Neem contact met me op voor vragen!

Build Your Healy Business

Kansen moet je grijpen en niet voorbij laten gaan werd mij toegefluisterd. En het is zo waar! Zodoende greep ik om niet meer los te laten. Is dit ook een kans voor jou?!

Wil jij de kans grijpen om een Healy Business op te bouwen om:

  • een online business op te bouwen?
  • vanuit huis te kunnen werken?
  • passief inkomen te creëren?
  • te groeien als persoon?
  • wakker geschud te worden dat dit Toekomstmuziek is?
  • impact te maken om mensen te ondersteunen bij hun ‘uitdagingen’?

Wil jij je aanmelden voor Build Your Healy Business Info avond ?! Vul dan hier je gegevens in.

Be a Leader, Heal your Body and Make an Impact!

Ben een normaal gezond iemand maar bijna heel mijn leven liep ik rond met vermoeidheid. Mijn middagdutjes was steeds een diepe slaap en na het werk in de stoel en slapen. Een film zag ik steeds maar voor de helft. Zelfs na een korte rit voelde ik mij vermoeid en nam voedingsupplement, energie thee en redbul enz. Dat hielp allemaal maar tijdelijk. Ik gebruik nu Healy en wonder boven worden ik heb die energie drankjes niet meer nodig, geen diepe slaap meer overdag en ik val niet meer in slaap tijdens de film of journaal. Gewoon wakker zonder iets in te nemen. Ik was wantrouwig in het begin, want ik had er nog niet veel over gehoord. Ik heb alle programma’s genomen, want het komt nu van pas voor de hele familie en ik denk dat dit toestelletje nog veel mensen ene gezonder leven kan geven.

Bernard Luyckx

Al geruime tijd was ik vermoeid. Ik ben moeder van 2 kinderen en heb een drukke baan. Ik voelde me continu gehaast en had het idee dat ik tijd te kort kwam. Om stress te verminderen ging ik aan de slag met mijn mindset en kwam ik Tamara tegen. Zij wees mij op de Healy en na alles gelezen te hebben kon ik niet anders dan te bestellen. Al heel snel verbeterde mijn energie en voelde ik mij niet meer gehaast. Zo blij dat ik nu met energie de kinderen naar bed breng, geduld heb en een gezellige avond kan beleven.

Sara