Ik ben het levende bewijs

Ik geloof er heilig in dat als je ergens ontevreden bent in je leven, dat jij in staat bent om dit te veranderen. Dit weet ik, omdat ik zelf het levende bewijs ben. Ik was niet gelukkig en ik ben jarenlang depressief geweest zonder dat iemand dit nu echt wist. Ik was een kei in het opzetten van een masker (en daarom herken ik dat nu zo goed bij anderen). Het is mij gelukt om mijn masker af te zetten, zielsgelukkig te zijn met mezelf en opnieuw verliefd te worden op mijn man. Er gebeurden magische momenten in mijn leven. Mijn eigen methode die ik tijdens mijn reis ontwikkelde zorgde voor liefde, passie en ik voelde me weer vrij doordat ik volledig mezelf kon zijn.

Je bent zo bang geworden

Alle veranderingen starten bij jezelf en je kunt alles creëren, zelfs wanneer jij in jouw ideale relatie verlangt naar 3x per dag seks met je vrouw. Tja, nu ben je waarschijnlijk afgehaakt, want dit geloof je natuurlijk niet.? Begrijp ik hoor. Ik zal het je uitleggen. Als jij in je ideale relatie verlangt naar 3x per dag seks, dan weet je dat je nooit écht gelukkig zal zijn wanneer je genoegen neemt met 1 keer in de twee weken. Je bent zo bang geworden om uit te spreken wat je werkelijk wilt naar jezelf én al helemaal naar onze partners. Je bent op de automatische piloot gaan leven om zoveel mogelijk je gevoel uit te schakelen en je hebt genoegen genomen met dat weinige wat er was. Hoe eerlijk is dat eigenlijk tegenover je partner dat zij geeneens weet wat jouw verlangens zijn? En please, ik weet dat er nog zoveel meer belangrijk is, maar ik neem seks als voorbeeld omdat:

1) de kwantiteit en kwaliteit van seks de grootste uitdaging is in een relatie.

2) ik een taboe wil verbreken

3) het nieuwsgierig maakt (naast coach ben ik ook ondernemer?)

In beweging komen

Om verandering te creëren, zul je in beweging moeten komen. De energie moet op de juiste manier stromen en de juiste frequentie bereiken en dat lukt niet wanneer er bij jou energie weglekt. Heb jij weleens stil gestaan wie en wat ervoor zorgt dat jouw energie lekt met druppels of met stoten? Je tank moet eerst weer wat gevuld zijn, voordat je andere dingen kunt gaan oppakken. Bewustwording helpt hier enorm bij. Ik zeg altijd maar: Wanneer je je geld weggeeft aan iemand, dan denk je meestal ook 3x na, dus waarom zou je dat niet doen met je energie? Een hoge energie zorgt voor positieve gevoelens, dus enorm belangrijk. Je weet wel; dat gevoel wanneer je de hele wereld aan kan.??

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Tijd met jezelf doorbrengen

Tijd nemen voor jezelf in de fase van je leven wanneer je niet gelukkig bent, is al een hele stap. Naar jezelf luisteren en horen dat het goed is om even met jezelf tijd door te brengen is dan niet iets waar je om juigt. Je gaat je emoties juist liever uit de weg wat je altijd al die tijd gedaan hebt. Precies! Doorbreken die cirkel. Engggg! Doennn! Haha. Ga eens beginnen met wandelen op strand of in het bos en doe dit dagelijks. In de natuur zijn is altijd goed. Begin niet met 2-urige wandelingen, want die geven gemakkelijk het excuus dat je er geen tijd voor hebt, maar begin met 20-30 minuten. Ga alleen en wees stil. Luister naar je gedachtes en welke emoties ze je geven en wordt bewuster.

Veranderingen doorvoeren gaan stap voor stap. Je onderbewustzijn (je ego) houdt helemaal niet van veranderingen en wil jou beschermen tegen al dat nieuwe gedoe?, maar het is echt de moeite waard. Ga nadenken hoe jij wilt leven, met wie, wat en op welke manier. Ga voelen! Word langzaamaan steeds een beetje blijer door de tips op te volgen. Voor iedereen is er liefde, passie en vrijheid wanneer je het kunt toelaten en geven.

Play Your Game Of Life!

Stralende groet, Tamara