Eerste Sessie

197 euro excl. BTW

Voordat je start met een traject vind ik het belangrijk dat je hebt ervaren wat jou te wachten staat en dat je zeker weet dat je er klaar voor bent om verandering teweeg te brengen in je leven. Mocht je nog enige twijfel hebben of dit de coaching is die je zoekt, dan kun je eerst even proeven. Let wel: je gaat met inzichten en bewustwording naar huis!

of neem contact met me op

Business Groei Sessie om je doelgroep te bepalen

1.097,00 euro excl. BTW

Het is ontzettend lastig om je doelgroep te bepalen en dat is een belangrijk onderdeel van het succes voor je bedrijf. Kies je doelgroep en zij kiezen voor jou. De KvK krijgt dagelijks nieuwe inschrijvingen, dus reken maar dat jij niet de enige bent die doet wat jij doet. Wat zorgt er nu voor dat jij onderscheidend bent en dat men kiest voor jou? Aan het einde van deze sessie kun jij gaan knallen met je doelgroep.

Jij krijgt:

  • van 10 uur tot 16:00 uur in Alphen aan den Rijn inclusief lunch
  • 1 op 1 persoonlijke begeleiding

Business Groei Coaching 4 maanden Traject

4.997,00 euro excl. BTW

Wij gaan 4 volle maanden met elkaar aan de slag, zodat jij zowel persoonlijk als ondernemer groeit. Dit staat namelijk niet los van elkaar.

Jij krijgt:

  • 7 x 1,5 uur sessies in Alphen aan den Rijn of online
  • 1 op 1 persoonlijke begeleiding
  • Mastermind sessie inclusief Hot Seat

Ga voor zelfvertrouwen, helderheid en lef!

Wat klanten over mij zeggen:

Alan Jansen; ondernemer uit België

Ondanks dat het een eindje uit de buurt was, besloot ik te gaan. Tamara’s pad kruiste mij op mijn Linkedin pad en voelde alsof “het zo moest zijn”. In de eerste berichtjes voelde het alsof Tamara precies wist waar ik met mijn gedachten en emotie zat. Heel bijzonder omdat we elkaar nog niet ontmoet hadden. Het eerste gesprek was heel fijn, warm ontvangst en voelde meteen vertrouwd. Hierdoor was er geen drempel en kwamen we al vlot bij de knelpunten. Tamara kan mijn gevoel en gedachten heel goed onder woorden brengen, zelfs veel beter dan mezelf! Door deze vertaling van mijn eigen gevoel wordt alles helderder en word je meteen bewust van de acties die nodig zijn om mezelf uit bepaalde routines te halen. Ik ben nog niet veel mensen tegen gekomen die mijn gevoel, gedachten en emotie zo goed kunnen vertalen. Dat is heel bijzonder! Ik kan Tamara aan iedereen aanraden die op zoek is naar zichzelf. We hebben de neiging om ons in routines te verhullen, dat is makkelijk en vertrouwd, althans dat denken we. Maar de routines zijn eigenlijk ons maskers en maakt dat we niet meer onszelf begrijpen. Routines halen de uitdaging en energie weg, de energie die juist “gewoon geluk” mogelijk maakt! Tamara leert me weer wie ik zelf ben door de aangeleerde gedachten patronen te doorbreken en weer meer naar mezelf te luisteren. Dank je wel Tamara

of neem contact met me op