Mannen willen toch niet praten?

Coach jij mannen?? Mannen willen toch niet praten…? krijg ik regelmatig te horen. Wat een bullshit! Juist hierdoor praten veel mannen dus niet.. Dat mogen ze niet.. van thuis uit geleerd. Mannen horen hard te werken en vrouwen te zeuren.. Haha! Meteen de reden waarom ik mannen wil coachen? (voordat ik reacties krijg: ik ben zelf een vrouw!!) Ik kan je gerust stellen: mannen willen heel graag praten, tenminste zo ervaar ik het. Noem het een gave, een talent of gewoon een passie van mij om dit teweeg te brengen. Ik ben wel het type dat van een uitdaging houdt.

Waar praten mannen dan over?

Waar praten mannen dan over? is de volgende vraag. Alsof zij emotieloze robots zijn.. Nou, hetzelfde waar jij over praat, maar dan met de schouders ophalend dat het allemaal niet zo erg is. Alleen, dat is het wél! Een relatie met weinig seks of zelfs géén seks, liefdesverdriet, niet serieus genomen worden door zijn vrouw, noch zijn werkgever. Hij loopt tegen de muur op, maar blijft zichzelf vertellen dat hij alles onder controle heeft. Eigenlijk zegt hij dat hij angst heeft om los te laten en dat hij graag vasthoudt aan het verleden. Deze sufferd sluit alle magie uit en laat het onverwachte en spontane niet meer gebeuren.. Precies een reden (er zijn meerdere redenen!) waarom zijn vrouw hem thuis niet opwacht in haar sexy lingerie..!

Iedereen heeft wel een coach nodig!

Ook mannen willen gelukkig zijn! Gisteren zei mijn klant dat iedereen wel een coach nodig heeft om dingen van een andere kant te bekijken. Mooi hè, dat juist hij dat zegt. Eén van zijn mooiste inzichten, vind ik.? plus zijn inzicht dat zijn liefdesverdriet voorkomt uit het niet alleen willen zijn in plaats van dat het echt om haar als persoon gaat. Een andere klant was zijn vrouw aan het testen om er achter te komen of zij benadering zou zoeken als hij helemaal geen aandacht meer geeft, terwijl zijn gevoel dit antwoord allang wist. Nu geeft hij juist zijn vrouw de meeste aandacht (daarna de kinderen) en dit werpt zijn vruchten af. YES!

Mijn ambitie

Vanavond las ik een bericht op LinkedIn van een jonge dame die haar ambitie uitsprak door te zeggen dat zij de eerste vrouwelijk Minister President wilt worden en haar woorden inspireerden mij. Niet om diezelfde ambitie na te streven, maar wel om uit te spreken dat ik zoveel mogelijk mannen wil helpen om hun hart te luchten én om al die leuke mannen wakker te schudden, zodat ze stoppen met hun schouders op te halen en alles zomaar te accepteren! Hoe gaaf is het als daardoor vele relaties niet meer ‘zomaar’ meer de prullenbak worden gegooid en vele kinderen kunnen opgroeien samen met papa én mama in 1 huis?! En eigenlijk zit het zo: vrouwen willen gewoon een vent die zegt waar het op staat! En ja, ik weet dat je ooit zo’n man was en ontmoedigd bent geraakt door… diezelfde vrouw..!

Vrouwen verbreken voor 69% de relatie

Uit onderzoekscijfers weet ik dat het voor 69% de vrouwen zijn die de relatie verbreken en dat mannen het vaak niet eens zien aankomen (wat nou in controle zijn??‍♀️). Heftig! Als jij nu de man gaat zijn die je ook echt diep van binnen wilt zijn, dan breng jij jouw vrouw met jouw energie op hele andere gedachtes of komt het nooit in haar op. Mocht je nog vrijgezel zijn, dan geloof ik er heilig op dat je De Ware vindt wanneer jij echt jezelf bent. Je trekt namelijk mensen aan die zijn zoals jij. Hoe ik dit weet? 1) Ik zie het gebeuren in mijn praktijk 2) Het is mijn eigen ervaring 3) Alle succesvolle gelukkige mensen vertellen dit.

Wanneer jij als man het gevoel hebt dat je je hart eens wilt luchten over wat dan ook, dan weet je bij deze dat je nu iemand gevonden hebt waarbij dat kan in alle vertrouwen en zonder oordeel. Als je geluk hebt?, dan krijg je als dank van mij een spiegel voor en een aantal inzichten, gewoon omdat ik dat zo leuk vind om te doen. Als jij het gevoel hebt dat je gevangen zit, dan is het aan jou om daaruit te breken. Een ander doet het niet! Wellicht dat ze wel de sleutel weggooit…. En vrouwen.. geef je man een kans, want dit verdient hij. Alleen al omdat zijn grootste wens is om jou gelukkig te maken!❤️

Heb jij nu een brandend verlangen om je hart te luchten of wil je mij wat beter leren kennen? Geef me gerust een belletje of een whats app bericht op 06-40835216. Wil jij meteen in het diepe springen en in “de stoel” belanden? Maak dan hier een afspraak.?