Sexual Healing – Ontdek het Goud in Jezelf

Coaching naar Liefde in Overvloed 

wanneer je Leven op z’n Kop staat

en jij (weer) GELUKKIG wilt gaan zijn

Ik wil Liefde in Overvloed!

Als je leven op z’n kop staat, dan gebeurt er van alles met jou, zowel mentaal als lichamelijk. Het is niet te zien aan de buitenkant, dus ga je al snel over op jouw overlevingsstrategie. Er komt een moment dat je gaat verzuipen in verdriet, je gek wordt van angst en jezelf verliest in boosheid. Misschien wel alledrie de opties.

Je bent zover van jezelf verwijderd geraakt, dat je geen levenslust meer voelt. Je leeft op een automatische piloot en je doet wat je kan. En dat is een heel logisch vervolg van het meemaken van een trauma. 

Sexual Healing gaat om trauma’s die opgeslagen zijn in jouw bekkengebied. En trauma is een verzamelwoord voor nare ervaringen en herinneringen. Grote kans dat jij deze voor een lange tijd hebt weggestopt, zodat je de emoties niet doorvoelt. De energie stagneert en seksuele energie ofwel levensenergie stroomt niet meer.

De werkelijkheid is dat emoties uiteindelijk altijd een weg naar buiten vinden en meestal op niet fijne manier. Denk aan burn-out, depressie, ongelukkig voelen..

Ook jouw creatiekracht ligt ‘verstopt’ in jouw bekkengebied, want om deze te laten bestaan heb je de stroming nodig van jouw seksuele en levensenergie. En laat het nu juist zo zijn dat daar een blokkade ligt. En dát heeft effect op jouw leven en ook op je liefde- en seksleven.

Jij wilt gelukkig zijn. Je wilt voor jezelf vechten en niet tegen iemand of iets. Je wilt vanuit innerlijke kracht jouw wereld veroveren met zoveel geluk en liefde er in dat je het gevoel hebt dat je meer leeft dan je ooit hebt gedaan!

Je wilt rust in je hoofd. Minder denken en meer doen of eigenlijk helemaal niets kunnen doen. Ontspannen. Je wilt je vrijheid voelen in elke keuze die je maakt. Spannend? Absoluut! En alles waard.

Sexual Healing is een mooi cadeau aan jezelf!

Laat mij je helpen. Met zachtheid zet ik jou aan tot je eigen innerlijke groei. 

Hoe? Met gesprekken. Met de Inner Touch Healing methode. Met invloed van mijn kennis van systemische familie-opstellingen. En vooral door jou te laten zijn wie je bent.

Mijn Coaching is Geschikt Voor Jou:

Mijn coaching is voor jou geschikt als je minimaal 3 punten ‘scoort’:

  • Commitment is ontzettend belangrijk! Jij WIL verandering
  • Je wilt Liefde ontvangen in Overvloed
  • Jij wilt een authentiek leven leiden
  • Jij wilt je seksuele energie weer laten stromen en blokkades opheffen
  • Trauma’s horen bij jou, maar jij kiest ervoor om er anders mee om te gaan
  • Het universum is er voor iedereen
  • Emotionele en fysieke verbinding met de mensen om je heen is belangrijk

Neem contact met me op via WhatsApp

Liefdesleven
Coaching naar Liefde in Overvloed

De Kosten

Je betaalt voor een ervaren opgeleide coach die er alles aan doet om mentaal, emotioneel en fysiek gezond te zijn om jou goed te kunnen begeleiden. Je krijgt al mijn kennis en ervaring, zodat jij kunt groeien naar jou authentieke zelf. Jouw leven gaat zoveel mooier en waardevoller zijn, omdat je het eindelijk ook kunt voelen. Je weet de keuzes te maken voor jezelf waar jij achter staat. Je heelt je oude pijn en geniet van je innerlijke kracht en beauty.

Het Gouden Ticket kost slechts 5555 euro exclusief BTW en het is mogelijk om in 2, 3 of 5 termijnen te betalen.

Wil je eerst even kennismaken? Dan betaal je voor je eerste sessie 199 euro exclusief btw.