Ik heb een missie om de wereld een stuk gelukkiger te maken en dat begint bij jou. Wij zijn het voorbeeld van onze kinderen en een zelfverzekerde ouder heeft zelfverzekerde kinderen. Een gelukkige ouder heeft gelukkige kinderen.

Ik merkte dat men voornamelijk leeft in het hoofd en niet vanuit het hart. En dat is best gek, want antwoorden vind je in je hart en niet in je hoofd. Vandaar dat je zo blijft zoeken; je zoekt op de verkeerde plek.

Net als ik heb gedaan. Door mezelf te leren kennen, leerde ik pas wat ik wil en wie ik wil zijn. Door te investeren (tijd, energie en geld) heb ik geleerd om te leven vanuit mijn hart en gelukkig te zijn. De liefde waar ik altijd naar op zoek ben geweest, stond ‘gewoon’ voor mijn neus. Ik voelde het niet en ik zag het niet, omdat ik het mezelf niet waard vond.

Ik was ongelukkig met mezelf en het leven dat ik gecreëerd had. Toen ik mij besefte dat ik elke dag gelukkig wil zijn en nu ik dat ook ben voel ik continu liefde van de mensen waar ik van hou en ben ik de zelfverzekerde ouder die ik voor mijn vier kinderen wil zijn. De liefde van mijn partner komt nu liefdevoller binnen.