Relatie Coaching

Relatie Coaching voor stellen die hun relatie willen verbeteren en verdiepen. Anno nu is het ‘normaal’ om de handdoek in de ring te gooien en maar te gaan scheiden. Ik help stellen die het doel hebben om wel met elkaar verder te gaan, maar die niet meer weten hoe.

Het is niet vreemd dat je elkaar op een gegeven moment kwijt bent geraakt. Vaak begint dit wanneer de kinderen geboren zijn, maar het kan ook zo zijn dat vanaf het begin geen diepgang is opgezocht. Wat nu als daar nu in deze tijd wél behoefte aan is.

Van een scheiding word je niet direct gelukkiger en het is ook niet zo dat je leven daardoor direct verbetert. Voorkomen is soms beter! Tenzij je niet meer samen wilt zijn.. Je relatie redden start met je relatie willen redden!

In mijn coaching leer je:

  • om te communiceren met elkaar
  • hoe je je eigen grenzen kunt aangeven
  • hoe je dichter tot elkaar komt
  • samen gelukkig bent

Ik coach op een open en directe manier en hoor vaak hetgeen wat je niet zegt. Zelf ben ik al eens gescheiden en heb ik geleefd als alleenstaande moeder. Toen mijn tweede huwelijk niet de goede kant op ging, heb ik bewust gekozen om deze relatie te laten slagen, zodat onze kinderen niet in 2 huizen hoeven te wonen.

Na een eerste sessie waar jullie beiden naar toe komen, maken we de keuze of jullie verder gaan met deze relatie coaching. In het traject hebben we 3 individuele sessies en 3 gezamenlijke sessies. Waarom ook individueel? Jij als persoon hoort ook te groeien als je in je relatie wilt groeien!

Wat nu als mijn partner geen relatie coaching wilt?

Kom dan alleen! Doordat ik jou coach en jij groeit, kun jij je relatie laten groeien. Jij bent dan de leidende factor. Ik geef je de handvaten en vertrouw op de energie die vrijkomt uit jouw groeiproces.

Contact?

Stuur een WhatsApp bericht
Stuur een e-mail naar Tamara

Praktische Zaken:

Sessie

Na een korte telefonische intake maken we een afspraak. Ik doe niet aan Gratis Kennismakingen, omdat ik mijn tijd niet wil verspillen en 9 van de 10 mensen die ik spreek worden klant. Ik ga direct de diepte in wanneer wij elkaar zien, want daar heb jij het meeste aan! Mijn sessies duren 90 minuten.

Locatie

We zien elkaar live in Alphen aan den Rijn waar ik je ontvang in mijn ‘kantoor’. Laten we gebruik maken van Skype of Zoom als de afstand tussen in gaat staan.

Tarief

Voor de losse sessies (90 min.) hanteer ik het tarief van 197 euro exclusief BTW (238,47 inclusief BTW). Voor zowel particulier als zakelijk. Na een eerste sessie bespreken we of we doorgaan met het 3 maanden VIP-traject.

Note

Kijk niet naar wat het kost, maar wat het jullie gaat opleveren! De uitkomst is belangrijk. En daarbij.. Scheiden kost nog zoveel meer en niet alleen in geld.

Ga voor Liefde, Passie en Vrijheid!

Liefde voor wie je bent

Passie voor wat je doet

Vrijheid om overal te zijn wie je bent en wat je doet!

Boek een Sessie

of bel me op 06 48516939