De MannenCoach Tamara Strijk Coaching naar Rust, Vrijheid en liefde

Relatie Coaching

Ik bied Relatie Coaching aan voor stellen die hun relatie willen verbeteren en te verdiepen door niet alle oude koeien uit de sloot te halen, maar door te kijken naar het familiesysteem van jullie beiden, gedrag wat jullie vertonen naar elkaar en door te starten vanuit nu.

Het is vaker de vrouw die zegt ‘ik stop met de relatie’ dan de man. Het is ook nog zo dat deze beslissing voor de man als een ‘verrassing’ komt. Heb je dan als man de signalen gemist? Teveel met jezelf bezig geweest? Of gewoon niet gecommuniceerd wat jij belangrijk vind in de relatie..?

Neem ook jouw verantwoordelijkheid voor jouw stuk in de relatie. Durf jezelf te zijn en stop met pleasen.

Het is niet vreemd dat je elkaar op een gegeven moment kwijt bent geraakt. Vaak begint dit wanneer de kinderen geboren zijn, maar het kan ook zo zijn dat vanaf het begin geen diepgang is opgezocht.

Van een scheiding word je niet direct gelukkiger en het is ook niet zo dat je leven daardoor direct verbetert. Voorkomen is soms beter! Tenzij je niet meer samen wilt zijn.. Je relatie redden start met je relatie WILLEN redden!

Wat leer je tijdens Relatie Coaching?

  • Communiceren met elkaar
  • Grenzen aangeven
  • Dichter bij elkaar komen
  • Aangeven waar jij behoefte aan hebt

We praten met elkaar op ‘de bank’, zetten systemische oefeningen in én boks coaching!

Ik coach op een open en directe manier en hoor vaak hetgeen wat je niet zegt. Zelf ben ik al eens gescheiden en heb ik geleefd als alleenstaande moeder. Toen mijn tweede huwelijk niet de goede kant op ging, heb ik bewust gekozen om deze relatie te laten slagen, zodat onze kinderen niet in 2 huizen hoeven te wonen.

Na een eerste sessie waar jullie beiden naar toe komen, maken we de keuze of jullie verder gaan met deze relatie coaching. In het traject hebben we 2 individuele sessies en 4 gezamenlijke sessies. Waarom ook individueel? Jij als persoon hoort ook te groeien als je in je relatie wilt groeien!

De MannenCoach

Wat nu als mijn partner geen relatie coaching wilt?

Kom dan alleen! Doordat ik jou coach en jij groeit, kun jij je relatie laten groeien. Jij bent een leidende factor. Ik geef je de handvaten en vertrouw op de energie die vrijkomt uit jouw groeiproces.

Contact?

Unieke LifeCoaching Rust Balans Verbinding

Uit Je Depressie

Praktische Zaken:

Sessie

Na een korte telefonische intake maken we een afspraak. Ik doe niet aan Gratis Kennismakingen, omdat ik mijn tijd niet wil verspillen en 9 van de 10 mensen die ik spreek worden klant. Als we elkaar zien, gaan we direct de diepte in, want daar heb jij het meeste aan! De coaching sessies duren 90 minuten.

Locatie

We zien elkaar in Alphen aan den Rijn. Laten we gebruik maken van Skype of Zoom als de afstand tussen in gaat staan.

Tarief

Voor de losse sessies (90 min.) hanteer ik het tarief van 197 euro exclusief BTW (238,47 inclusief BTW). Voor zowel particulier als zakelijk. Na een eerste sessie bespreken we hoe we doorgaan met elkaar.

Note

Kijk niet naar wat het kost, maar wat het jullie gaat opleveren! De uitkomst is belangrijk. En daarbij.. Scheiden kost nog zoveel meer en niet alleen in geld.

Ga voor Liefde, Passie en Vrijheid!