Sexual Healing na Geweld

Persoonlijke en Krachtige Coaching voor Vrouwen van alle leeftijden

Geweld, zowel mentaal als fysiek, maakt impact in je leven en laat diepe littekens achter. Sexual Healing heelt jou van deze pijn.

1,2 miljoen mensen vanaf 16 jaar gaven aan slachtoffer te zijn geweest van huiselijk geweld. Een gruwelijk aantal. Grote kans dat jij één van deze vrouwen bent. Geweld, zowel fysiek als mentaal, geeft blokkades in je lichaam. Mijn persoonlijke ervaring is dat mijn levensenergie mij was afgenomen. Ik werd labiel en ik ging van het euforische gevoel naar diepe dalen. 

Sexual Healing na GeweldSexual Healing heeft mijn leven veranderd! Het besef dat levensenergie gelijk staat aan seksuele energie maakte voor mij ontzettend veel duidelijk. En ik kon dit zelf en met hulp gaan trainen. 

Voordat het incident gebeurde, het OM noemde het poging tot doodslag, voelde ik mij fantastisch. Mijn relatie was wellicht niet geweldig, maar ik had het reuze naar mijn zin. Althans dat dacht ik. De klappen zorgde ervoor dat ik mij gestraft voelde voor de persoon wie ik was. Wellicht herken je dit gevoel en misschien voel jij het heel anders. 

Jarenlang onderdrukte ik mijn emoties en gevoelens en droeg ik een groot masker. Ik was stoer en redelijk hard vooral voor mijzelf en mijn omgeving. Sexual Healing heeft mij verzacht, zowel in mijn doen en laten als in mijn uiterlijk. Het mee maken van fysiek en geestelijk geweld zette mijn wereld op zijn kop, maar Sexual Healing heeft mij een nieuw hoofdstuk gegeven.

Graag help ik vrouwen, van alle leeftijden, om ditzelfde te kunnen doen.

Met mijn ervaring en kennis heb ik speciaal voor jou een programma ontwikkeld waar jij heel blij van gaat worden.

Sexual Healing zorgt ervoor dat jij als vrouw:

  • Krachtiger wordt van binnen uit
  • Charisma 
  • Zelfverzekerder bent
  • Geniet van het leven
  • De kleine mooie dingen leer waarderen die er zijn
  • Trauma’s worden er geheeld
  • Zonder angst leeft
  • Gezond seksueel leven hebt
  • Gezonde relaties aantrekt