Training: You Can Have It All in 2020! For Men and Women!

Een nieuw jaar voelt altijd als nieuwe kansen! Je staat te springen om het ‘anders’ te doen. In mijn ogen is alles mogelijk, want je creëert het zelf! Deze middag leer jij dat dit ook voor jou geldt! Je hoeft er alleen maar in te geloven…! Toch? Of net iets meer dan dat..?

Wat gaan we doen?

 • Belemmeringen doorbreken!
 • Persoonlijke GOALS stellen!
 • Commitment creëren!
 • Lol hebben!

Praktische zaken:

Wanneer:     Dinsdag 7 januari om 13:00 uur

Waar:            In omgeving Alphen aan den Rijn

Tijden:          Inloop 12:30 uur, start 13:00 tot 17:00 uur

Investering: 73 euro exclusief BTW

Aanmelden

Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt een bevestiging en de factuur.

  * zijn verplichte velden

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://TamaraStrijk.nl.nl/privacy-verklaring

  Over Tamara

  Jarenlang voelde ik mij niet gelukkig en straalde ik niet uit wat ik wel wilde uitstralen. Ik ben een sterke vrouw, alleen zo voelde ik mij niet. Ik ging op zoek naar manieren om gelukkig te zijn, want ik wilde niet meer doen alsof en ik wilde niet meer vluchten. Elke dag doen waar ik gelukkig van wordt; dat leek me wel wat! Het is gelukt! Really, you can have it all!

  Uiteindelijk was er voor mij 1 persoon die mij raakte en waardoor ik snapte wat mij te doen stond. Van een depressief persoon ben ik naar een gelukkig en succesvol persoon gegaan die de wens heeft om voor die ander ook die ene persoon te zijn.

  Bij mij ben je veilig. Ik oordeel niet en er is geen goed of fout. Het gaat om jou!

  Tamara Strijk Coaching

  Review: HP; ondernemer

  Sommige mensen kunnen je in een half uur een inzicht geven waarvan je denkt:” Waarom heb ik dat niet eerder of zelf bedacht” . Zo’n iemand is Tamara. Sommige mensen kunnen je helder maken dat je wel keuzes bent. Dat is ook Tamara! Ik ben blij dat ik haar tegen kwam en dat ze snel de vinger op de plek wist te leggen die geen zeer leek te doen, maar van binnen toch al behoorlijk ontstoken bleek te zijn. Dank je voor de mooie ontmoeting Tamara ! Die gun ik meer mensen met vragen over zichzelf of hun relatie.

  Tamara Strijk Coaching

  Review: Richard; ondernemer

  Tamara heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en verwachting voor en naar anderen was groot. Nu heb ik geleerd om bewuster te zijn van wat ik uitstraal en communiceer. Ook richt ik mij nu steeds meer op de toekomst en leef ik steeds meer op de manier hoe ik wil leven en weet ik nu steeds beter wat ik wil in mijn leven. Van een 4 naar 7 in een korte periode en we gaan nog even door met de coaching. Tamara is een fijn persoon om mee te praten. Haar persoonlijkheid is prettig en ontspannend. Het geeft mij vertrouwen om echt mijn verhaal te doen.