Daten

Daten is tegenwoordig een bijzonder iets. Waar de getrouwde mannen zonder blikken of blozen hun niet eigen vrouw uitnodigen voor een drankje, doen de vrijgezelle mannen er ellenlang over om afscheid te nemen van de app en de berichten en live met haar te daten naar dat ene leuke café. Er is toch geen ‘leukere’ tijd dan vrijgezel zijn en leuke mensen te ontmoeten?! Nee, je hoeft niet direct de ware te ontmoeten! Door ervaring (fouten) op te doen, krijg je leermomenten!! Dat geldt ook voor in de liefde. Accepteer dat je nog alleen bent en neem actie om dit te veranderen! Ga andere dingen doen, dan dat je normaal gesproken doet. Alleen dan doorbreek je de vicieuze cirkel en vind je de liefde.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Oké, ik geef toe. Veel vrouwen maken het voor jullie mannen ook wel ontzettend moeilijk. Tegenwoordig stralen vrouwen zo zelfverzekerd uit dat ze onafhankelijke en sterke zijn en dat zij geen man nodig hebben (de grootste valkuil van vele vrouwen die voor zichzelf zijn opgekomen en inzien dat ze méér zijn dan alleen moeder). Door deze sterke energie neem jij tegenwoordig het risico geeneens meer omdat dat blauwtje lopen nu wel heel dichtbij is.. Zelfs Don Juan zou eerst gaan nadenken met z’n hoofd in plaats van met zijn piemel? Maar mannen, vergeef deze vrouwen! Ze hebben het namelijk niet eens in de gaten wanneer je naar haar kijkt, laat staan dat ze begrijpt dat je met haar wilt daten! Ze weten niet beter dan dat ze de lat hoog moeten leggen en ze zijn zo gevoed dat wanneer haar iets niet aanstaat ze direct de deur dichtsmijt om deze daarna niet meer te openen.

Sterk en onafhankelijk

Vandaag zat er een mooie deftige dame voor mij met een chique en heel verzorgd uiterlijk. Het is haar in de afgelopen 7 jaar niet gelukt om die leuke man te vinden. Je zou denken dat zij thuis aan het netflixen is, maar niets is minder waar. Ze beoefent drie sporten, heeft goed contact met haar familie en gaat regelmatig met hen of vriendinnen op stap. Ze vermaakt zich prima en is dan ook niet ongelukkig hoor, maar toch hè… Zij zelf begrijpt er niets van en gelukkig begint ze het na ons gesprek wél te begrijpen. Zij is namelijk een sterke en onafhankelijke vrouw…

Ik heb haar gevraagd om jullie mannen eens een kans te geven en zichzelf meer open te stellen. Ze stemde toe. ? Vanaf nu krijgen jullie dus de kans om ook even de zenuwen, die niet altijd voor de beste indruk zorgen, te laten ontdooien. Ook heb ik haar gevraagd om wat meer lol te hebben en dat een man niet direct haar ideale man hoeft te zijn. Wellicht wel een hele leuke man voor een leuke avond (nacht). 7 jaar is best lang… Ik heb afgesproken met haar dat ook zij eens rond kijkt in de ruimte en een leuke lach toont naar jou, zodat jij in ieder geval oranje licht hebt. Voor groen moet je je best doen! Maar dat kunnen jullie! Nog beter dan Don Juan, daar heb ik alle vertrouwen in!

Kritisch zijn in de liefde

Kritisch zijn in de liefde mag. Als je maar wel op een juiste manier kritisch bent, want weet je ook waarom je kritisch bent? Het is namelijk handig om te weten wat jij belangrijk vindt. Als jij bijvoorbeeld een ondernemend type bent en al gauw de ander te saai vindt, ben jij dan eigenlijk wel in staat om de leiding uit handen te geven? Deze mooie en leuke dame gaat het dating circuit in, dus je kan haar zomaar tegen komen. Deze dame heeft de looks, de leuke lach en de positiviteit. Het is een kwestie van tijd. En man, please stel me niet teleur als je haar tegenkomt! Ik heb het vertrouwen in de man weer een beetje terug gegeven..

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Begin jij nu een beetje te bibberen, omdat jij jezelf (nog) niet onweerstaanbaar vindt en durf je daarvoor uit te komen (STOER) dat je wel een beetje hulp kunt gebruiken, dan heb ik een mooie aanbieding voor jou. De beste ideeën worden namelijk gecreëerd wanneer er vraag naar is.?

We gaan samen aan de slag met jouw oude overtuigingen en we zorgen voor nieuwe zelfverzekerde en ware overtuigingen waarmee jij onweerstaanbaar wordt! Succes gegarandeerd❤️ Boek nu een Afspraak!