Het is ontzettend warm in ons kikkerlandje en dat is iets wat we niet gewend zijn. We oordelen, we genieten, we puffen en we zijn ‘bang’ voor deze onbekende warmte. Zo ook ik keek niet uit naar vandaag, veel te heet. Terwijl ik nu heerlijk in de schaduw van mijn voortuin zit te tikken en ik het prima naar mijn zin heb. Niets te heet.. voor wat ik nu aan het doen ben.

Wat is dat toch? ‘Bang’ zijn voor het onbekende. Herken je dat? Het is zo menselijk om er maar van uit te gaan dat het onbekende negatief is. Om duizend-en-één reden te bedenken om iets niet te doen, terwijl er maar 1 reden is om het wel te doen. Die reden ben jij! Omdat jij het wilt die Liefde, Passie en Vrijheid te voelen in alles wat je doet. Het houdt in dat je o.a. het vertrouwen moet hebben in een ander, naast jezelf. Bijvoorbeeld het vertrouwen hebben dat de leiders van de BSO goed zorgen voor je kind in deze warmte, vertrouwen hebben in je ex-partner die nu met jullie kinderen op vakantie is, vertrouwen hebben in die ene coach? die je verder helpt. Andere mensen toelaten; dat is de kunst om het onbekende te omarmen.

Zo af en toe raak ik in gesprek met mensen die mij te positief vinden en ik heb daar alle respect voor. Deze mensen staan op een punt in hun leven waar ik ook lange tijd heb gestaan. Ook ik ken de tijd dat ik (kots)misselijk werd van al die positiviteit. Ik begreep het gewoon niet. Iedereen maakt toch minder leuke dingen mee in zijn leven (zacht uitgedrukt) en ik vond dat juist deze mensen een masker opzetten. Alleen het is andersom.. Het zijn de keuzes die je maakt op welke manier je omgaat met een situatie én daarom kies ik ervoor om positief te zijn of gewoon het leven te leiden waarin ik Liefde, Passie en Vrijheid voel en écht het is voor iedereen op zijn eigen manier weggelegd.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

En wat is het nu dat je dat niet doet? Dat je blijft zitten waar je zit en bijna genoegen neemt met minder dan wat mogelijk is. Dat je genoegen neemt met het gemiddelde en dat je vasthoudt aan het bekende? Het bekende wat jou helemaal niet gelukkig maakt? Het bekende wat jou elke dag hetzelfde laat doen.. Mannen denken rationeel en accepteren dingen snel (denken ze). Pas als jullie ook gaan voelen, dan kom je bij je potentie. Echte mannen werken aan zichzelf en aan hun relatie. Zij wijzen niet naar hun (ex)vrouw, maar komen in actie om te veranderen wat ze willen veranderen. Vrouwen zijn wellicht onbegrijpbaar, maar wellicht omdat je niet best gedaan hebt om ze te begrijpen. En vice versa natuurlijk!

Voel je de behoefte om écht te begrijpen wat ik bedoel?

Pak dan nu je kans (de warmte doet gekke dingen met een mens)! Reageer op mijn bericht hieronder of stuur me een bericht, dan krijg je van mij een gratis call waarin ik je mijn belangrijkste tip geef voor meer Liefde, Passie en Vrijheid in je leven.