Ontspanning

Emoties die je onderdrukt komen vroeg of laat naar boven. Om hiermee om te gaan hoor je volledig in je lichaam aanwezig te zijn. Deze ontspanningsbehandeling bestaat uit de Spiral of Inner Change.

De 5 fases zijn: Ontspanning, Bewustzijnsverruiming, Oorsprong, Transformeren, Integreren.

Ontspannen is opladen

Ontspannen vinden we moeilijk. We zijn gewend om altijd aan te staan en te overleven. Bewust ontspannen, bewust niet-doen betekent opladen.

Bewustzijnsverruiming

Wanneer je ontspant, kun je je bewustzijn verruimen, want je gaat van overleven naar leven. De beperkende overtuigingen die je bij je draagt zitten er meestal al een leven lang. Het zorgt voor ‘blinde vlekken’. Daarom is het prettig als iemand je helpt bij het verruimen van je bewustzijn.

Oorsprong

Door de verruiming kom je gemakkelijk bij de oorsprong van je trauma. Het wordt duidelijk hoe je aan je trauma’s en daaruit volgende overtuigingen bent gekomen en wat je eigen aandeel hierin is.

Transformatie

Inzicht krijgen is fijn, maar er moet ook nog iets veranderd worden. De gedachte en emotie die ontstaan zijn uit onmacht situaties transformeer je om heel te laten worden.

Integratie

De laatste fase is nodig om transformatie te integreren in je dagbewustzijn, dan ga je verschil merken in het dagelijks leven. Je wilt leven vanuit heelheid en liefde. Alle losse stukjes van jezelf weer met elkaar verbinden, zodat je van jezelf houdt

Voor Wie?

Voor iedereen die stress ervaart! en toe is aan ontspanning. Voor mensen met PTTS, Burn-Out, Trauma’s of nare herinneringen hebben.

Voor wie het alsmaar druk heeft en niet tevreden is. Die nog veel verdriet voelt. Die zijn emoties maar niet kunt verklaren. Liefdesverdriet. Gevoel van eenzaamheid.

Wacht niet langer! Maak een afspraak.

De Inner Healing Touch Methode

De manier waarop jij benaderd wordt, toegesproken of aangeraakt, beinvloedt de kwaliteit van je cellen. Jouw cellen zijn in de loop van de jaren beschadigd. Deze beschadigingen onthouden negatieve gedachtes en overtuigingen die je over jezelf hebt. Cellen die beschadigd zijn, communiceren niet meer met elkaar. Je trillingsniveau gaat naar beneden wat inhoudt dat je minder energiek bent en depressiever.

Het herstellen van de cellen gaat gemakkelijk wanneer je op een veilige manier wordt aangeraakt. Door op een betamelijke, respectvolle manier je lichaam aan te raken kom je bij je oorspronkelijke blauwdruk.

De Inner Healing Touch bestaat uit meerdere ‘touches’, zachte handgrepen op het lichaam die ervoor zorgen dat je snel volledig ontspant en je opent. Door het benoemen van de twee energieen die daarbij horen (positief en negatief) beslis jij wat je met deze energieen doet. Wat ontbreekt kun je naar binnenhalen en wat jou niet meer dient loslaten of omkeren.

Zo maakt  deze vorm van ontspanning dat je dichter bij jezelf komt wat je Krachtig Kwetsbaar maakt!

Jouw Investering

De Inner Healing Touch ontspanningsbehandeling kost 197 euro exclusief BTW inclusief het ‘intake’ gesprek.

Boek je binnen 4 weken de volgende, dan ontvang je 20 euro korting!

Boek jouw vriend of vriendin een behandeling via jou? Ontvang dan een beloning van 20 euro op je bankrekening.